Evenimentul Zilei > Actualitate > Aceste firme trebuie să depună declarații la Fisc până joi
Aceste firme trebuie să depună declarații la Fisc până joi

Aceste firme trebuie să depună declarații la Fisc până joi

Joi, 30 aprilie, este termenul limită pentru depunerea unui număr de trei declarații fiscale.

În primul rând, operatorii economici plătitori de accize trebuie să depună până cel târziu joi Decontul privind accizele pentru anul precedent (Formular 120), conform calendarului obligațiilor fiscale, publicat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).
Iar companiile înregistrate în calitate de plătitoare de impozit la ţiţeiul din producţia internă vor depune, până la finele acestei luni, Decontul privind impozitul la ţiţeiul din producţia internă pentru anul anterior (Formular 130).
Totodată, pe data de 30 aprilie este ultima zi pentru depunerea situaţiilor financiare pentru anul 2014 pentru o serie de entități. Este vorba despre instituţiile publice, asociaţiile şi celelalte persoane juridice cu şi fără scop patrimonial, subunităţile fără personalitate juridică, cu sediul în străinătate sau în România, precum şi subunităţile fără personalitate juridică din România care aparţin unor persoane juridice cu sediul în afara țării.
Declarațiile fiscale se transmit administrației  financiare de care aparține fiecare operator economic. Declarațiile pot fi depuse direct la ghișeele Fiscului, precum și prin mijloace de depunere la distanță, folosind o semnătură electronică, sau pot fi trimise prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: