Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident dramatic în Hunedoara. Mașina a sărit de pe pod
Accident dramatic în Hunedoara. Mașina a sărit de pe pod

Accident dramatic în Hunedoara. Mașina a sărit de pe pod

O femeie a murit și alți doi oameni au fost răniți, după ce o mașină a căzut de pe un pod, sâmbătă, în județul Hunedoara.

Accidentul a avut loc după ce două mașini s-au ciocnit pe un pod la intrarea în orașul Petroșani. În urma impactului, una dintre ele s-a prăbușit, aterizând cu roțile în aer.  Ajunși la locul accidentului, salvatorii de la ISU Hunedoara au găsit doi bărbați încarcerați și o femeie decedată.

Cei doi bărbați au fos extrași și duși la spital. ”Pompieri specializați în descarcerare și prim ajutor ai Detașamentului Petroșani, din cadrul ISU Hunedoara, au intervenit pentru salvarea oamenilor aflați în 2 autoturisme ce au intrat în coliziune pe un pod. În urmă ciocnirii unul dintre autoturisme s-a prăbușit de pe pod și a rămas pe plafon. La locul accidentului salvatorii au găsit 3 victime, din care 2 încarcerate.

Doi bărbați au fost extrași din autoturisme, au fost îngrijiți medical de urgență, după care au fost transportați la UPU Petroșani. A treia victima, o femeie, aflată în autoturismul prăbușit de pe pod, a fost declarată decedată de medicii SAJ” , transmit reprezentanții ISU Hunedoara.

Poliția Hunedoara a deschis o anchetă, din primele cercetări stabilind că un șofer de 25 de ani, care mergea dinspre Petroșani spre Hațeg, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o mașină care circulă din sensul opus, pe podul de la Dărănești. În urmă impactului, mașina care rula regulamentar  a fost proiectată în afara podului.

Sursa foto: ISU Hunedoara