AC Milan, victorie fără emoţii cu Brescia

AC Milan, victorie fără emoţii cu Brescia

AC Milan s-a distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului din Serie A, în urma succesului de aseară (3-0) în faţa formaţiei Brescia.

Kevin Prince Boateng a marcat primul său gol pentru AC Milan în minutul patru al confruntării de pe San Siro, în timp ce scorul final a fost completat de reuşitele lui Robinho şi Zlatan Ibrahimovic. Brazilianul a ajuns la cota cinci, în timp ce suedezul are opt goluri marcate pentru Milan în acest sezon în Serie A.

"Diavolul milanez" se văzuse egalat la puncte de Lazio, care a învins vineri seară, cu 3-1, campioana în exerciţiu Inter Milano. Aseară însă, formaţia de pe San Siro nu a avut nicio emoţie aseară cu Brescia, echipă care nu a mai câştigat de 11 partide în Italia.

Într-un alt meci jucat ieri, AS Roma a risipit, la Verona, un avantaj de două goluri, adus de reuşitele lui Simplicio. Chievo a revenit după pauză şi a păstrat un punct din această confruntare, în timp ce Roma a ratat şansa de a urca pe podium. Pablo Granoche şi Daide Moscardelli au marcat pentru "măgarii zburători" într-un meci stricat de starea groaznică a gazonului de pe stadionul Marc'Antonio Bentegodi.

Ne puteți urmări și pe Google News