AB4 sărbătoreşte 10 ani

AB4 sărbătoreşte 10 ani

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la naşterea AB4, una dintre cele mai inovative trupe de rock din România. Trecerea într-un nou deceniu va fi marcată cum se cuvine printr-un concert susţinut, pe 11 decembrie, începând cu ora 21.00, la The Ark.

Alături de cei patru membri AB4 actuali, Doru Trăscău, Enrico Da'Angelosante, Antonio Bonansigno, Dorian Cazacu, vor urca pe scenă prietenii care au fost alături de trupă în tot acest răstimp, Beavis, Bogdan Crucianu, Janin Pasniciuc, Adrian Ştefan şi alţii.

Când s-au format, AB4 erau printre cei câţiva reprezentanţi ai unei şcoli alternative care se năştea în beciurile   bucureştene, care reuşise să iasă în evidenţa şi datorită lui Doru Trăscău, solistul cu părul blond-platinat făcut ţepi, cu ochii albaştri  subliniaţi cu dermatograf şi îmbrăcat în fustă (ulterior a pus pe el şi o blană,  împrumutată de la o vecină). În plus, Doru era furios, avea un zbucium în priviri şi o descătuşare pe scenă care îl făceau greu de ignorat.  Această furie, completată de nişte alegeri intrigante: o linguriţă de Nirvana, o  colaborare cu o trupă de hip-hop, videoclipuri creative, au făcut din AB4 un nume de luat în serios. Au scos un disc în română, "Toxic" şi mai apoi unul în engleză, "Broken Trust" şi chiar au câştigat şi "Best Romanian Act" la MTV European Music Awards în 2003.

AB4 10 ani este singurul concert în România pe care trupa îl are programat anul acesta. Biletele se pot achiziţiona la preţul de 20 de lei, în avans, şi sunt disponibile online, la Eventim.ro, MyTicket.ro  BLT.ro  din reţelele Diverta, Germanos, Humanitas, Vodafone şi Orange shops, şi la preţul de 25 de lei, în ziua evenimentului, când se pot cumpăra direct de la The Ark.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aAUWPpRVERE?fs=1&hl=en_US" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/aAUWPpRVERE?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News