Evenimentul Zilei > Justitie > A primit doi ani cu executare pentru un dozator de lapte. Sentință incredibilă primită de un bătrân
A primit doi ani cu executare pentru un dozator de lapte. Sentință incredibilă primită de un bătrân

A primit doi ani cu executare pentru un dozator de lapte. Sentință incredibilă primită de un bătrân

Magistraţii de la Judecătoria Aiud l-au condamnat la doi ani de închisoare pe un bărbat de 64 de ani din Ocna Mureş, judeţul Alba, fiind găsit vinovat că a spart de două ori un dozator de lapte, din care a luat bani.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a forţat de două ori, în aceeaşi zi, sistemul de închidere al dozatorului de lapte amplasat pe o stradă din Ocna Mureş, furând banii strânşi din vânzare, în total o sumă de 870 de lei.

Pentru fapta sa, bărbatul ar fi primit 8 luni de închisoare, dar fiind recidivist, condamnat la 3 ani şi 5 luni închisoare, în 2014, din care i-au mai rămas de executat 801 zile închisoare în momentul în care a fost eliberat condiţionat, s-a dispus o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu executare.

„Instanţa va ţine seama de caracterul repetat al acţiunilor infracţionale ale inculpatului, de caracterul continuat al prezentei infracţiuni, respectiv de persoana inculpatului care este în prezent pensionar şi, deşi a recunoscut fapta prezentă, nu s-a prezentat în faţa instanţei decât adus cu mandat de aducere”, se arată în sentinţa publicată de Judecătoria Aiud.

Condamnarea nu este definitivă şi a fost atacată cu recurs, potrivit digi24.ro

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: