Evenimentul ZileiActualitateA MURIT primul iubit al ELENEI BĂSESCU!

A MURIT primul iubit al ELENEI BĂSESCU!

A MURIT primul iubit al ELENEI BĂSESCU!
Cristi Toporan, primul iubit al Elenei Băsescu, a murit, duminică, în Germania. Acesta a fost fiul renumitului Romeo Toporan, un afacerist de succes. Cristi Toporan a fost răpus de o boală incurabilă.

Cristi Toporan, fiul celebrului afacerist Romeo Toporan, s-a stins, duminică, în Germania, informează libertatea.ro.

De-a lungul anilor, Cristi Toporan a fost considerat o partidă bună pentru fetele nemăritate, care îşi doreau să se învârtă în cercurile celor bogaţi.  

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta era înnebunit după maşinile de lux, avea şi o colecţie mai mică. De asemenea, deţinea şi un restaurant în zona Titan.

Cristi Toporan a fost primul iubit al Elenei Băsescu şi a fost pe punctul de a se căsători cu Diana Videanu, fiica lui Adriean Videanu.

În urmă cu aproximativ doi ani, a mers la medic, simţind dureri în gât, care nu treceau. Diagnosticul a fost unul tulburător: cancer de esofag. A mers în cele mai bune clinici din Europa, unde s-a operat şi a urmat un tratament lung şi anevoios. Cristi a învins boala, convins că totul se va sfârşi cu bine. Apropiaţi ai familiei susţin că, pe parcursul luptei sale cu boala, s-ar fi cheltuit 2.000.000 de euro.

După ce o ceruse în căsătorie pe Diana Videanu, a decis să-i redea libertatea.

Când s-a întors acasă, vindecat, soţii Toporan au consimţit să îi facă un dar, astfel că i-au cumpărat un Bentley Continental GT, de peste 200.000 de euro.

În urmă cu câteva luni, boala a recidivat, mai puternică. Acum trei săptămâni, apropiaţii se aşteptau la ce e mai rău, în ciuda eforturilor medicilor. Duminică, tânărul de 36 de ani, a murit în Germania.

Familia nu a mai reuşit să-i cumpere ani de viaţă lui Cristi, oricâţi bani ar fi dat. Trupul acestuia a fost repatriat şi depus la capelă, unde va fi privegheat de toţi cei apropiaţi.