Evenimentul Zilei > Actualitate > A MURIT primul iubit al ELENEI BĂSESCU!
A MURIT primul iubit al ELENEI BĂSESCU!

A MURIT primul iubit al ELENEI BĂSESCU!

Cristi Toporan, primul iubit al Elenei Băsescu, a murit, duminică, în Germania. Acesta a fost fiul renumitului Romeo Toporan, un afacerist de succes. Cristi Toporan a fost răpus de o boală incurabilă.

Cristi Toporan, fiul celebrului afacerist Romeo Toporan, s-a stins, duminică, în Germania, informează libertatea.ro.

De-a lungul anilor, Cristi Toporan a fost considerat o partidă bună pentru fetele nemăritate, care îşi doreau să se învârtă în cercurile celor bogaţi.  

Acesta era înnebunit după maşinile de lux, avea şi o colecţie mai mică. De asemenea, deţinea şi un restaurant în zona Titan.

Cristi Toporan a fost primul iubit al Elenei Băsescu şi a fost pe punctul de a se căsători cu Diana Videanu, fiica lui Adriean Videanu.

În urmă cu aproximativ doi ani, a mers la medic, simţind dureri în gât, care nu treceau. Diagnosticul a fost unul tulburător: cancer de esofag. A mers în cele mai bune clinici din Europa, unde s-a operat şi a urmat un tratament lung şi anevoios. Cristi a învins boala, convins că totul se va sfârşi cu bine. Apropiaţi ai familiei susţin că, pe parcursul luptei sale cu boala, s-ar fi cheltuit 2.000.000 de euro.

După ce o ceruse în căsătorie pe Diana Videanu, a decis să-i redea libertatea.

Când s-a întors acasă, vindecat, soţii Toporan au consimţit să îi facă un dar, astfel că i-au cumpărat un Bentley Continental GT, de peste 200.000 de euro.

În urmă cu câteva luni, boala a recidivat, mai puternică. Acum trei săptămâni, apropiaţii se aşteptau la ce e mai rău, în ciuda eforturilor medicilor. Duminică, tânărul de 36 de ani, a murit în Germania.

Familia nu a mai reuşit să-i cumpere ani de viaţă lui Cristi, oricâţi bani ar fi dat. Trupul acestuia a fost repatriat şi depus la capelă, unde va fi privegheat de toţi cei apropiaţi.