Evenimentul Zilei > Social > A murit actorul Lance Kerwin, cunoscut pentru rolul din „The Loneliest Runner”. Avea 62 de ani
A murit actorul Lance Kerwin, cunoscut pentru rolul din „The Loneliest Runner”. Avea 62 de ani

A murit actorul Lance Kerwin, cunoscut pentru rolul din „The Loneliest Runner”. Avea 62 de ani

Vestea tristă a zilei vine de la Hollywood: actorul american Lance Kerwin a murit la vârsta de 62 de ani Cauza morții nu a fost dezvăluită de Poliția din San Francisco.

Actorul Lance Kerwin a devenit celebru în anii la sfârșitul anilor ’70, când a fost ales să joace în mai multe seriale de succes, între care și „Salem’s Lot”.

El a murit în cursul dimineții zilei de 24 ianuarie, la casa sa în San Clemente, California, din regiunea San Francisco informează Daily Star.

Moartea lui Lance Kerwin i-a șocat pe actorii cu care acesta a jucat în zecide seriale și filme. ”Am inima frântă să aud despre moartea unuia dintre cei mai mari prieteni și colegi cu care am lucrat vreodată, Lance Kerwin. El a fost copilul actor care m-a inspirat să fiu cât mai bun cu putință, pentru că el era cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Odihnește-te în pace, prietene”, a scris pe o rețea de socializare Ike Eisenmann.

Actrița Eric Murphy a declarat că începutul anului 2023 a venit cu o veste tragică.

”Început de an greu. Odihnește-te în pace, Lance Kerwin”, a transmis actrița Erin Murphy.

Actor celebru, moarte suspectă

Lance Kerwin, spun jurnalele de specialitate de la Hoolywood, a devenit celebru încă din adolescență, când a fost distribuit în serialul „Emergency”.

Alte roluri celebru în care s-a afirmat au fost „Little House on the Prairie”, „James” sau „The Loneliest Runner”.

Născut în SUA, și-a descoperit de timpuriu pasiunea pentru actorie. Încă din copilărie a stat în fața camerei de filmat pentru diverse producții de film și televiziune.

Este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filme precum ”The Loneliest Runner”, ”Salem’s Lot”.

După cum a anunțat familia sa, Lance a murit marți, la vârsta de 62 de ani, în San Clemente, California. Ce a dus la acest lucru este deocamdată neclar. Fiica sa, Savanah, a declarat că va fi efectuată o autopsie pentru a determina cauza exactă a morții.

În 1995 a fost văzut în „Outbreak”, înainte de a se retrage de pe ecrane pentru mai bine de 25 de ani. Cu toate acestea, a revenit anul trecut cu filmul „The Wind & The Reckoning”.