Evenimentul ZileiActualitateA mâncat 42 de ouă. Ar fi trebuit 50 dar nu a mai apucat, i s-a „tăiat”… de tot

A mâncat 42 de ouă. Ar fi trebuit 50 dar nu a mai apucat, i s-a „tăiat”… de tot

A mâncat 42 de ouă. Ar fi trebuit 50 dar nu a mai apucat, i s-a „tăiat”… de tot
Bărbatul pariase cu un prieten că va mânca 50 de ouă. Totul a decurs conform planului până la oul cu numărul 42 care i-a fost fatal.

Trebuia să fie doar un pariu, o joacă cu un prieten, dar s-a încheiat cu o tragedie. Un bărbat a murit în tentativa de a mânca 50 de ouă, în India, dar după ce a mâncat „doar” 42.  Imediat şi-a pierdut simţurile căzând lat.  Subhash Yadav, de 42 de ani a mers la piaţă în districtul Jaunpur în Utah Pradesh cu un prieten să cumpere ouă când între cei doi s-a declanşat pariul.

Au pariat că dacă va mânca 50 de ouă, prietenul îi va da 2.000 de rupii, aproximativ 25 de euro. Zis şi făcut, omul a început să mănânce ouăle crude. Totul se desfăşura normal, când, după cel de-al 42-lea s-a simţit rău şi a leşinat. Prietenul său a chemat imediat ambulanţa care l-a transportat la spitalul de urgenţă şi chiar dacă medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva, acesta a decedat după câteva ore.

Potrivit medicilor a avut complicaţii cauzate de o indigestie, dar abia autopsia va clarifica cauzele exacte ale decesului, după cum relatează Daily Mail. Familia sa, după spusele poliţiei, n-a dorit să comenteze cele petrecute.


Accesează: