A ieșit Liviu Ciobotariu, va intra Sorin Cârțu

A ieșit Liviu Ciobotariu, va intra Sorin Cârțu

Pandurii şi Ceahlăul au remizat ieri, la capătul unui joc în care echipele au oferit un spectacol jenant pentru cei aproximativ 7.000 de spectatori prezenţi în tribunele arenei gorjene.

Partida s-a terminat aşa cum a început, 0-0, iar fazele de poartă au fost neclare. Oaspeţii au ratat şansa victoriei prin Mulisa, Jeremici şi Cebotaru, portarul gazdelor, Stanca, având câteva intervenţii de excepţie. Aflaţi la al treilea rezultat consecutiv de 0-0, Gorjenii s-au afundat în zona periculoasă, păstrând doar două puncte în faţa Craiovei, prima echipă aflată sub linia retrogradării. Echipa din Târgu Jiu a rămas şi fără antrenor.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu s-a întâlnit cu preşedintele Marin Con descu pentru a-şi rezilia contractul. „Vreau să plec. Sunt dezamăgit că suporterii mi-au cerut demisia încă de la primul meci. Probabil că nu le-a plăcut de faţa mea. De când am venit aici, toată lumea îmi reproşează de ce joacă un fotbalist sau altul. Am făcut o greşeală în iarnă, pe care o regret, că nu am adus în iarnă jucătorii de care aveam nevoie. Las la Târgu Jiu o echipă capabilă să se salveze de la retrogradare”, a spus, resemnat, Ciobotariu.

De partea cealaltă, nici Zoran Filipovici nu o duce prea bine. Se poate lăuda că n-a fost învins de cînd a venit la Ceahlăul, dar nici nu a bătut pe nimeni, înregistrând trei remize. În locul lui Ciobotariu va fi readus Sorin Cârţu, care va fi ajutat de Silviu Lung şi de Mircea Irimescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sorinaccio” a fost şomer vreme de 11 etape. Temperamentalul tehnician a plecat de la gorjeni după jocul cu Urziceni (0-0), la finalul căruia a făcut celebrul gest al „cătuşelor”, adresat arbitrului de centru Augustus Constantin.

3 rezultate  consecutive de 0-0 a înregistrat, în actualul retur al Ligii I, formaţia Pandurii Târgu Jiu, cu Liviu Ciobotariu pe bancă