Evenimentul Zilei > Monden > A fost atât de prost încât a crezut că nu are voie să voteze. Cine e vedeta
A fost atât de prost încât a crezut că nu are voie să voteze. Cine e vedeta

A fost atât de prost încât a crezut că nu are voie să voteze. Cine e vedeta

A fost atât de prost încât a crezut că nu are voie să voteze. Între timp și-a dat seama cum stau lucrurile. Are aproape 50 de ani, e vedetă internațională și, da, anul acesta va vota pentru prima dată.

Rapperul american Snoop Dogg a dezvăluit într-un interviu recent că în toamna acestui an, va merge pentru prima dată în viaţa lui să voteze, la alegerile prezidenţiale din Statele Unite. Miza?  Donald Trump să plece de la Casa Albă, informează contactmusic.com, conform Agerpres.

Ideea însă e că, până acum, celebrul rapper, cunoscut în toată lumea, nu s-a prezentat niciodată la vot pentru că a crezut că nu are acest drept.

Ajuns deja la 48 de ani, celebrul cântăreţ american a presupus, greșit, că nu avea dreptul să voteze din cauza cazierului său judiciar. În sfârșit a aflat că  poate să facă acest lucru, iar starul rap s-a declarat fericit și hotărât să îşi exercite dreptul la vot și să îl elimine pe Trump de la Casa Albă.

”Timp de mulţi ani mi-am spălat creierul de unul singur spunându-mi că nu puteam să votez pentru că aveam cazier”, a dezvăluit artistul într-un alt interviu, mai arată sursa citată.

Vedeta a explicat de ce va merge negreșit la vot: Cu siguranţă, pentru că trebuie să ne aducem contribuţia. Nu poţi să vorbeşti despre asta fără să te şi implici. Nu pot să spun cuiva să meargă la vot dacă nu fac eu însumi acest lucru. Toată lumea ştie că sunt un deschizător de drumuri. Nu pot să vă spun să faceţi un lucru pe care eu nu îl fac”.

Încă din 2018, Snoop Dogg a declarat că orice persoană care îl susţine pe preşedintele Donald Trump este ”un rasist”, la fel susținând și în cazul menţinându-şi această afirmaţie şi pentru a îl descrie pe colegul său de breaslă Kanye West, pe care îl critică tocmai pentru faptul că îl susține pe actualul președinte.

Snoop Dogg consideră că Donald Trump a reușit să scindeze profund societatea americană începând cu mesajele din timpul campaniei electorale din 2016.