Evenimentul Zilei > Monden > A făcut-o vedetă pe Vulpița. Este rândul ei să spună adevărul! Intrigi la TV
A făcut-o vedetă pe Vulpița. Este rândul ei să spună adevărul! Intrigi la TV

A făcut-o vedetă pe Vulpița. Este rândul ei să spună adevărul! Intrigi la TV

Mirela Vaida, prezentatoarea care a făcut-o vedetă pe Vulpița, vine cu detalii din viața personală și spune lucrurilor pe nume.

În timpul ultimei sale emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida s-a confesat telespectatorilor cu privire la situația prin care trece în aceste momente, scrie Cancan.

Prezentatoarea le-a mărturisit oamenilor că nu mai locuiește în București și că face naveta zilnic pentru a ajunge la emisiune.

Sinceră și asumată așa cum și-a obișnuit publicul, moderatoarea a povestit că s-a mutat în județul Ilfov, la 30 de km de București.

La fel de sinceră, Mirela Vaida, cea care a făcut-o vedetă pe Vulpița a declarat că acest lucru o cam costă.

„M-am mutat la țară, în județul Ilfov. Nu mai sunt o fată de Capitală, fac naveta, mă costă. Stau la 30 de km de București acum” a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.


Prezentatoare a dat dovadă de sinceritate și când s-a adresa CNA-ului după ce a primit două somații pentru conținut neadecvat.

„Mai nou, CNA îmi dă somație că eu, Mirela Vaida, mi-am permis să spun că foarte multă lume din mediul rural nu are apă și săpun ca să se spele pentru a se proteja de coronavirus. Ok… am înțeles… nu le place Vulpița. Vor să scape de ea. Ce să facem, domnilor de la CNA, dacă se uită milioane de români?

Nu știu de când au ajuns unii instanțe morale. Eu vă spun doar atât: este o realitate în România că, la țară, oamenii nu au apă și săpun. Nu au pastă de dinți, se spală cu sare grânjoasă. Asta e realitatea!

Faptul că dumneavoastră îmi dați somații pentru că îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră. Trebuie să vă luați salariile pentru ceva.