Evenimentul Zilei > Actualitate > A băgat cuţitul în iubită şi soacră şi apoi a… Un român a şocat Spania
A băgat cuţitul în iubită şi soacră şi apoi a… Un român a şocat Spania

A băgat cuţitul în iubită şi soacră şi apoi a… Un român a şocat Spania

Românul în vârstă de 32 de ani care a băut o cantitate mare de acid clorhidric, a murit din cauza rănilor grave suferite la stomac.

Bărbatul a comis acest gest după ce le-a înjunghiat pe fosta sa parteneră, de 27 de ani, și pe mama acesteia, de 43, ambele românce. A rănit-o la brațe și la omoplați pe fosta parteneră, cu care nu mai conviețuia de 7 luni. Mai gravă rămâne starea soacrei, pe care a înjunghiat-o foarte aproape de inimă.

Bărbatul a intrat pe fereastră în casa fostei sale partenere, la numărul 106 Paseo del Saladar, în Dénia, și s-a ascuns sub pat, până când aceasta și mama ei au revenit acasă, în jurul orei 5 dimineața.

Apoi bărbatul a ieșit și le-a atacat fulgerător cu un cuțit. Apoi a fugit de la locul faptei, s-a dus acasă și a băut acid clorhidric cu scopul de a-și lua viața. Poliția a sosit la domiciliul acestuia, găsindu-l în stare gravă.

Despre acest individ nu au existat plângeri anterioare privind presupusa maltratare a victimei sau prezentate de alte femei, a relatat agenția EFE, citat de ziarulromanesc.es