Evenimentul Zilei > Monden > A apelat la operația estetică preferată de femei. Motivul este incredibil!
A apelat la operația estetică preferată de femei. Motivul este incredibil!

A apelat la operația estetică preferată de femei. Motivul este incredibil!

Deși ne-am fi așteptat ca o femeie să recurgă la un astfel de procedeu estetic, artistul Lino Golden a decis să facă acest pas pentru a scăpa de excesul de piele rezultat în urma faptului că a scăzut brusc în greutate.
Artistul a anunțat astăzi printr-un vlog că s-a operat zilele trecute la sâni. Acesta a decis să vorbească deschis despre alegerea lui și despre întregul proces, care nu a fost și nu este deloc unul ușor. Ba mai mult, urmează o recuperare dureroasă, care va dura câteva luni, scrie retetesivedete.ro.

Lino Golden a ales să facă operația pentru a scăpa de excesul de piele pe care-l avea sub pectoral. A ajuns aici după ce a slăbit foarte mult într-un timp record.

În urmă cu câțiva ani, artistul avea peste 100 de kilograme, apoi a decis să slăbească. Doar că totul s-a întâmplat prea brusc, astfel că, în ciuda vârstei sale tinere, corpul nu l-a ajutat și nu s-a refăcut complet. Vedeta a slăbit 30 de kilograme în doar 3 luni. Deoarece nu a slăbit gradual, ci brusc, s-a ales cu un exces de piele care nu era deloc atractiv pe noul lui corp, iar în timp ce colegii de breaslă își etalau păstrățelele și pectoralii, el trebuia să și-i ascundă. Până acum.

Mesaj motivațional pentru supraponderali

Acum, spune, recuperarea nu este ușoară și va fi perfect funcțional abia peste 5 luni. Lino Golden mai susține că a ales să vorbească despre asta pentru a trimite un mesaj de solidaritate cu cei care se confruntă cu problemele de greutate, dar și un mesaj de încurajare și determinare.

Lino Golden sau „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, așa cum e cunoscut de lume, este un puști cu mare priză la adolescenți. Tânărul din Brașov era supraponderal înainte să-l cunoască pe Velea.

Alex Velea, mesaj acid de ziua lui Lino Golden

Lino Golden a împlinit vârsta de 23 de ani în 5 octombrie, dar a primit de la mentorul său, Alex Velea, o urare destul de acidă, după ce s-a aflat faptul că el și Mario Fresh au părăsit casa de producție Golden Boy Society, scrie click.ro.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, tu ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai „îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig. La mulți ani, Șerpișorule. Aaa și apropo, nu s-a încheiat nimic, abia acum începe!”, a scris Alex Velea pe rețelele de socializare.