Evenimentul Zilei > Actualitate > Instructor auto, reţinut pentru traffic de influenţă
Instructor auto, reţinut pentru traffic de influenţă

Instructor auto, reţinut pentru traffic de influenţă

Un instructor auto din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri după-amiază, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 400 de lei de la o persoană pentru a-i aranja promovarea probei practice la examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Flagrantul a fost organizat după ce ofiţerii anticorupţie au primit plângeri că instructorul obişnuia să ceară bani candidaţilor ca să le faciliteze examenul practic.
Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj au primit două denunţuri în care persoanele respective povesteau că Liviu Bană, instructor la o şcoală de şoferi din Craiova, le-a cerut bani unor candidaţi pentru a interveni pe lângă examinatorii din cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dolj, ca să le faciliteze promovarea examenului pentru obţinerea permisului de conducere.
Oamenii legii l-au prins în flagrant pe insructor în timp ce primea 400 lei de la un cetăţean spre a-i facilita promovarea probei practice la examenul pentru obţinerea permisului de conducere.
În ciuda faptului că a fost prins cu banii marcaţi criminalistic, instructorul nu a recunoscut că îi ceruse pentru aranjarea examenului, însă procurorul a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată, bărbatul fiind introdus în arest.
sursa: cvlpress.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: