Antal, dat afară de la Oţelul. "Dacă-l vrea Benfica, preţul e de trei milioane de euro"

Antal, dat afară de la Oţelul. "Dacă-l vrea Benfica, preţul e de trei milioane de euro"

După ce Marius Stan s-a jucat de-a "concediul" până s-a lămurit că DNA n-avea treabă cu echipa lui, campioana a fost răvăşită de alt scandal.

Campioana Oţelul Galaţi este măcinată tot mai des în ultima vreme de războaie interne. După ce preşedintele Marius Stan s-a jucat de-a concediul, ieri s-a produs un scurtcircuit la nivelul lotului.

"Nu mai putem face compromisuri"

Liviu Antal a fost dat afară ieri de la echipă pentru acte de indisciplină. Samuel Cojoc, un jucător care a prins rareori şi banca de rezerve a "siderurgiştilor", a fost disponibilizat din acelaşi motiv, iar Ionuţ Neagu şi Adrian Sălăgeanu au primit amenzi.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Au comis acte de indisciplină pe care nu putem să le acceptăm. În cazul lor nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, se pare că nu au învăţat nimic din experienţa trecută. Nu ştiu dacă şi când îi voi reprimi la echipă. I-am pus pe lista de transferuri. Au greşit, nu e pentru prima dată şi nu mai putem face compromisuri. Nu mai putem continua aşa", a explicat preşedintele Marius Stan.

Jucătorul comparat de Jorge Jesus, antrenorul Benficăi Lisabona, cu cunoscutul fost internaţional ceh Karel Poborsky, dar şi ceilalţi colegi au avut, se pare, o escapadă bahică în noaptea de miercuri spre joi.

"Dacă-l vrea Benfica, preţul este de trei milioane de euro"

Liviu Antal, cel mai bun fotbalist dintre cei penalizaţi de Dorinel Munteanu, a ajuns subiect de glume pentru Marius Stan. "Dacă-l vrea Benfica, preţul este de trei milioane de euro. Dacă îl vrea Petrolul, îl dăm împrumut", a precizat Stan.

Adrian Sălăgeanu, unul dintre cei amendaţi, este cu un picior afară din lot. El se află deja la al treilea conflict cu antrenorul Munteanu în ultimele trei luni. Fundaşul stânga a refuzat să plece în cantonamentul de vară fiindcă nu şi-a încasat prima de calificare în Liga Campionilor, iar apoi, în partida cu FC Basel, a comis penalty-ul din care "ceasornicarii" au învins.

Oţelul a avut un început de sezon dezastruos, chiar dacă în primul meci şi-au mai adăugat un trofeu în vitrină, Supercupa României. În campionat, după opt etape, Oţelul ocupă poziţia a 10-a, cu doar 11 puncte, iar în Liga Campionilor a suferit două eşecuri, irosindu-şi deja speranţele de calificare.

Pentru moldoveni urmează meciul cu Steaua, programat duminică seară, la Buzău.

De ce a vrut Stan concediu?

Preşedintele Marius Stan s-a jucat recent de-a "concediul", dar revenirea rapidă a dat naştere la fel şi fel de speculaţii. Se pare că Stan a cerut să plece în vacanţă în plin sezon competiţional până s-a lămurit că "iureşul" declanşat de DNA nu are ca ţintă activitatea gălăţenilor în sezonul precedent. Oţelul a fost acuzată că ar fi câştigat titlul cu ajutorul arbitrilor şi că ar fi cheltuit două milioane de euro pentru acest obiectiv.

Despre intenţia DNA de a intra din nou în forţă în mizeria din Liga I se ştia în mediul fotbalistic de două săptămâni. A recunoscut-o chiar Mircea Sandu, preşedintele FRF, care a spus că anchetatorii i-au solicitat anumite hârtii cu 10 zile înainte de reţinerea lui Avram. Coincidenţă sau nu, tocmai atunci Stan a cerut concediu de odihnă! Citiţi şi:

  • Oţelul, act de prezenţă în Liga Campionilor
  • Megascandal cu bani negri la campioana Oţelul Galaţi