500.000 RON pentru un cupon de pariuri cu predicții greșite la meciurile din grupele EURO 2020

500.000 RON pentru un cupon de pariuri cu predicții greșite la meciurile din grupele EURO 2020

500.000 RON pot câștigați la pariuri, fără niciun risc financiar, dacă greșești predicțiile pentru meciurile de la turneul final al EURO 2020, faza grupelor. P.

Este vorba despre o provocare lansată de agenția de pariuri Unibet, o campanie promoțională pentru EURO 2020 cu un mecanism cu totul inedit. Practic, în loc să mizezi corect pe varianta câștigătoare rezultat final 1x2, așa cum se întâmplă în mod normal la pariuri sportive, de această dată trebuie să indici în mod eronat rezultatele tuturor celor 36 de meciuri din grupele EURO 2020, care sunt programate să se joace în perioada 11 - 23 iunie.

Provocarea este deschisă tuturor clienților Unibet, care pot plasa o singură grilă în campania promoțională. Mecanismul participării este simplu: indici greșit toate cele 36 de predicții în sistem 1x2 și câștigi garantat premiul de 500.000 RON sau o parte din acesta (dacă sunt mai mulți câștigători care validează sistemul promoției). Pot să participe clienții noi și existenți, chiar și cei care nu au efectuat vreun depozit până acum.

Se poate considera că șansele sunt mai însemnate decât la pariuri clasice, pentru că din 3 variante de verdict la final de meci (1x2), ai nevoie să indici nu varianta corectă (o șansă din 3), ci una dintre variantele greșite (2 șanse din 3). De exemplu, Franța este mare favorită în meciul cu Ungaria din Grupa F. Dacă selectezi însă că Ungaria câștigă sau meciul se termină egal, iar francezii se impun totuși (așa cum este de așteptat), pariul greșit este considerat câștigător! Ai nevoie desigur să procedezi similar la toate meciurile din faza grupelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Campania promoțională Greșește și Câștigă 500.000 RON derulată pe platforma online Unibet are o procedură ușor de accesat. Orice persoană care deține un cont Unibet trebuie să se autentifice și să acceseze pagina promoției EURO 2020, se apese pe butonul galben "Alege toate răspunsurile greșite acum" și să completeze variantele dorite (1x2) la toate cele 36 de meciuri din grupe.

Mai departe, trebuie acceptați termenii campaniei, iar cuponul să fie salvat cu succes. Ulterior, participantul va vizualiza mesajul "Dacă la finalul meciurilor din grupe ai 0 răspunsuri corecte, vei primi 500.000 RON bani cash în contul Unibet", care se traduce prin înscrierea cu succes în campanie.

Dincolo de șansa la 500.000 RON, orice participant la campania promoțională are și un beneficiu garantat: va primi un pariu extra. Mai exact, fiecare participant primește pe 11 iunie 2021 (ziua de start EURO) suma de 10 RON, pe care o poate paria pe orice dorește. Un jucător poate primi un singur Pariu extra de 10 RON pe durata promoției.

Pentru completarea cupoanelor în campania Greșește și Câștigă 500.000 RON, termenul limită este vineri, 11 iunie, ora 22:00, ora României. Până la începerea primului meci de la EURO 2020, participanții au posibilitatea de a se răzgândi în privința pronosticurilor introduse, deci își pot edita pariurile.

Dacă vor exista mai mulți câștigători, atunci fondul de premiere de 500.000 RON va fi împărțit în mod egal între aceștia. Condiția pentru a exista unul sau mai mulți câștigători este existența unor cupoane cu predicții greșite la toate cele 36 de meciuri din faza grupelor a EURO 2020. Doar prin acest mecanism, un pariu greșit este considerat câștigător.

Cei de la Unibet au pregătit deja cotele pentru pariurile pe EURO 2020

Se poate paria pe câștigătoarea trofeului, pe cel mai bun marcator, pe cel mai bun jucător, dar și pe meciurile din faza grupelor și multe alte piețe. Există o mulțime de opțiuni la dispoziția fanilor, pe unibet.ro și în aplicația Unibet pentru dispozitive mobile.

La data redactării acestui articol, primele 5 echipe favorite pentru câștigarea trofeului EURO 2020 sunt Franța (cotă 6.00), Anglia (cotă 6.50), Belgia (cotă 7.00), Portugalia (cotă 9.00), Germania (cotă 10.00). Cel mai bun marcator ar putea fi unul dintre: Harry Kane (cotă 8.00), Romelu Lukaku (cotă 9.00), Kylian Mbappe (cotă 11.00), Cristiano Ronaldo (cotă 16.00) și Karim Benzema (cotă 21.00).

 

*Cotele la pariuri afișate pot suferi modificări în orice moment.

.