225.000 de dolari pentru un autoturism electric-hibrid

225.000 de dolari pentru un autoturism electric-hibrid

Chevrolet a vândut, printr-o licitaţie online, al doilea autoturism electric-hibird Volt pe care l-a produs (primul va rămâne în patrimoniul companiei) pentru 225.000 de dolari - aproximativ 167.000 de euro, la cursul zilei.

La două săptămâni după ce a pornit linia de fabricaţie a modelului electric-hibrid Volt, Chevrolet a vândut primul exemplar (al doilea asamblat, în ordine cronologică) cu 225.000 de dolari (circa 167.000 de euro), vesteşte "Automobile Magazine".

Maşina a fost achiziţionată de un client rămas încă necunoscut după o licitaţie online organizată chiar de producător - care nu este la primul demers de acest fel.

Banii obţinuţi pe Volt-ul cu numărul doi (primul va rămâne în patrimoniul companiei) vor fi donaţi, potrivit Chevrolet, unei fundaţii caritabile care se îngrijeşte de şcolile publice din Statele Unite.

Automobilul cu propulsie alternativă Chevrolet Volt (echipat cu un motor electric, de bază, şi unul cu ardere internă, pentru mărirea autonomiei) va fi comercializat în SUA cu 41.000 de dolari, adică aproximativ 31.000 de euro, la cursul zilei.

Ne puteți urmări și pe Google News