Bărbatul a sesizat Poliţia despre faprul că doi adolescenţi care ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice au condus cu viteză foarte mare se străzile din comuna Vadu, judeţul Constanţa. Bărbatul care a apelat la numărul de urgenţă 112 a primit un răspuns halucinant din parte operatorului.

Bărbatul a redat întreaga convorbire pe pagina sa de socializare.

„112 – apelati cu incredere !
Nu au echipaje disponibile ! Multumim Politia Navodari !!

Aseara in miezul noptii am avut un eveniment ciudat in localitatea Vadu comuna Corbu din jud.Constanta !!
Doi copii cu varste intre 14-18 ani fugeau cu viteze de peste 100km/h cu un Renault Kangoo prin localitate , eram sa ne tamponam la o intersectie , am reusit sa ma tin dupa ei si sa i opresc ( pt ca li s a oprit motorul masinii din care iesea si fum , ulei incins si apa fiebea) si am descoperit 2 copii bauti morti si fumati cred , care erau in mijlocul unei petreceri !
Unul din ei a fugit in curtea unui consatean , care a iesit la 3 dimineata cu furca in strada , ca un strain ii tragea de geamuri, l am calmat si i am povestit situatia cu cei doi copii ..
Jumatate din sat era treaz si pe strada de isprava copiilor si de zgomotul masinii ..
Asa ca am apelat la ajutorul Politiei pt a ne ajuta sa rezolvam acest caz.
Intre timp copii au abandonat masina ramasa impotmolita la marginea satului ( Se vede in poze) si au rupt-o la fuga prin sat prin curtile oamenilor.
Le am povestit celor de la Politie ca am avut conflicte verbale cu ei , dar erau agresivi si bauti si nu am avut chef sa isc vreo bataie pe acolo.

Am sunat la 112 …

Si raspunsul a fost magnific : Politia Orasului Navodari :

” Nu avem nici un echipaj in zona Vadu si nici pe cineva disponibil acum sa vina la dvoastra ! Faceti poze la masina si duceti-va maine la Navodari si depuneti reclamatie la Politie ! ”

Apel inregistrat la serviciul de urgenta al Romaniei 112 !!!!?????

Excelent !
Deci daca locuiti in comuna Corbu sau Vadu , recomandarea politiei este sa stati cuminti noaptea, daca intra cineva peste voi in curte va ascundeti bine in casa, daca auziti ceva pe strada stingeti lumina ,
ca nu are cine sa vina in ajutorul dumneavoastra la ore din astea tarzii.. Politia doarme si ea !

Multumim Politiei Orasului Navodari pt sustinere ( Morala )!
Multumim Politia Romana !
Multumim Guvernului pt ca banii nostri se cheltuie cu cap !

Repet!!! APEL INREGISTRAT LA 112 !”, a scris bărbatul pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: