Evenimentul Zilei > Actualitate > Zuckerberg vrea un ROMÂN de partea lui. Olimpicul Rareş Buhai este CURTAT de FACEBOOK
Zuckerberg vrea un ROMÂN de partea lui. Olimpicul Rareş Buhai este CURTAT de FACEBOOK

Zuckerberg vrea un ROMÂN de partea lui. Olimpicul Rareş Buhai este CURTAT de FACEBOOK

Românii uimesc din nou. Rareş Buhai, cel mai medialiat român la olimpiade, este curtat de cei de la Facebook, care i-au asigurat deja un loc în companie.

Elevul din Bistriţa-Năsăud este studentul Insitutului de Tehnologie de la Massachusetts, SUA.

“Am avut ocazia să fac acolo lucruri pe care nici nu îmi imaginam că le pot face. Cursurile sunt excepţionale, cu profesori care sunt poate cei mai buni din lume pe domeniile lor. Am avut ocazia să mă implic încă din primul semestru într-un proiect de cercetare şi totul este foarte, foarte bine”, a precizat Rareş Buhai, pentru Libertatea.

Rareş este cel mai premiat român. Are 13 medalii la olimpiade şi concursuri internaţionale, dintre care zece de aur, şi a fost deja inclus în reputatul Hall of Fame al Olimpiadei Internaţionale de Informatică.

Tânărul a declarat că nu a întâmpinat probleme la interviul cu cei de la Facebook şi că este foarte curios despre experienţa de care va avea parte de pe poziţia de software engineer.

"Sunt foarte curios cum o să fie, cum se lucrează într-o companie ca aceasta. Voi lucra practic ca software engineer. Am avut un interviu cu probleme similare cu cele cu care m-am confruntat şi la olimpiadă, aşa că nu au fost dificultăţi. Toţi cei cu care am vorbit spun că este o experienţă extraordinară”, a declarat olimpicul, care va primi un salariu substanţial în aceste luni.