Evenimentul Zilei > Actualitate > Zone Arena, noua Mecca a distracţiei în Bucureşti
Zone Arena, noua Mecca a distracţiei în Bucureşti

Zone Arena, noua Mecca a distracţiei în Bucureşti

Complexul de trei hectare situat în Floreasca, Zona Arena, va găzdui concerte, târguri şi evenimente speciale în cadrul cărora publicul va putea urmări pe ecrane uriaşe întreceri sportive internaţionale.

George Dalaras, Goran Bregovici şi Ozzy Osbourne se numără printre primii artişti care şi-au confirmat deja prezenţa pe cea mai nouă scenă de spectacole din Bucureşti, Zone Arena.

Situată în cartierul Floreasca, Zone Arena se întinde pe un teren de peste 3 hectare, spaţiu în care se pot desfăşura atât concerte, cât şi târguri, expoziţii sau evenimente speciale precum Oraşul Copiilor (28 mai-1 iunie).

Unul dintre cele mai importante evenimente anunţate deja la Zone Arena este Oraşul Fotbalului (11 iunie-11 iulie), în care publicul va putea urmări, pe un ecran uriaş, dar şi pe plasme amplasate în corturi, meciurile Campionatului Mondial de fotbal – Africa de Sud 2010.

Grecii inaugurează arena

Din luna mai se va da startul concertelor, primul, pe 2 mai, fiind susţinut de artistul George Dalaras împreună cu o formaţie de acompaniament compusă din 11 instrumentişti. Spectacolul de la Bucureşti dă startul turneului european „The Encore 2010”.

Invitaţii speciali ai lui Dalaras sunt Despina Olympiou – una dintre vocile tinere ale Greciei, şi Michalis Tzouganakis – cântăreţ şi poliistrumentist, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi la lăută din Grecia. Cele aproximativ 4.000 de bilete, cu preţuri cuprinse între 75 şi 350 lei, s-au pus în vânzare on-line pe site-ul www.eventim.ro.

„Clejanii” deschid concertul Goran Bregovici

Seara de 20 mai îi este rezervată artistului balcanic Goran Bregovici, care de la ora 19.30 va urca pe scenă alături de Wedding and Funeral Orchestra, compusă din 18 persoane.

În deschidere, Viorica şi Ioniţă din Clejani, acompaniaţi de un taraf alcătuit din 14 instrumentişti, 10 percuţionişti şi un cor bărbătesc de 5 persoane, vor pregăti publicul pentru partiturile lui Bregovici. Biletele, care se găsesc la preţuri cuprinse între 75 şi 350 lei, pot fi cumpărate on-line, de pe www. eventim.ro.

Ozzy Osbourne, printre legendele toamnei

Cel de-al treilea nume confirmat pe lista concertelor ce vor avea loc pe Zone Arena este Ozzy Osbourne.

Artistul va veni la Bucureşti pe 2 octombrie, iar concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al său, „Scream”, ce va fi lansat pe 15 iunie.

Primul single de pe noul material discografic a fost deja lansat cu ceva vreme în urmă, şi a primit, ca şi albumul, reacţii pozitive.

Biletele pentru concertul lui Osbourne de la Bucureşti pot fi achiziţionate de pe site-ul www. eventim.ro la mai multe categorii de preţuri. Cele cumpărate până pe 30 iunie au preţuri de 125 lei, iar cele Gold şi Vip costă 220, respectiv 450 lei.

Tichetele care vor fi achiziţionate după 1 iulie vor fi la preţul de 150 lei, cele Gold şi Vip fiind 250, respectiv 500 lei.