Intrăm în zodia Balanţă. Calitățile și defectele nativilor din această zodie

Intrăm în zodia Balanţă. Calitățile și defectele nativilor din această zodie Sursa foto: Dreamstime.com

La data de 23 septembrie, odată cu echinocţiul de toamnă din punct de vedere astronomic, se face trecerea în zodia Balanţă. Este a 7-a pe cercul zodiacal clasic european, care cuprinde 12 zodii, şi se încheie pe 22 octombrie.

Zodia Balanţă intră în drepturi. Semnul zodiacal este asimilat simbolului balanţei. Aceasta înseamnă. în primul rând, echilibru. Cei din jurul nativilor vor fi atraşi de aceştia de farmecul lor, de atitudinea prietenească destinsă. Ambiţiile şi dorinţele se subordonează prietenilor şi asociaţilor săi, care acţionând împreună cu nativii zodiei se vor simţi în siguranţă. Compromisul, vorba agreabilă, conversaţia dirijată sunt caracteristicile celor născuţi în această zodie, potrivit www.eastrolog.ro.

Zodia Balanţă este asociată cu planeta Venus

Semnul este asociat cu planeta Venus. Aceasta înseamnă dragoste, beneficii şi puţin noroc. Cei născuţi în această zodie sunt indulgenţi, sociabili, buni diplomaţi şi stăpânesc arta de a şti cum să se poarte cu ceilalţi. Acest fapt impune respect. Menţinerea echilibrului, ideea de "a trăi şi a-i lăsa şi pe ceilalţi să trăiască" reprezintă necesităţi vitale pentru nativii zodiei.

Sunt adaptabili, au gusturi rafinate şi talent artistic. Iubesc culorile, tablourile, muzica şi dansul. Ies în evidenţă datorită înfăţişării plăcute. Au aptitudini pentru studiu, îndemânare şi înclinaţii pentru artă. Pot face carieră în lumea publicităţii sau a comerţului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Între defectele celor care aparţin zodiei se numără capacitatea şi disponibilitatea lor de a încălca legile pentru a fi acceptaţi de societate. Dacă Soarele este prost aspectat, rafinamentul erotic al nativilor Balanţă poate duce la viciu. Ambiţia şi vanitatea le pot dăuna. Iar dorinţa de lux îi poate costa prea mult.

Semnul zodiacal zodia Balanţă. Sursa: arhiva EVZ

Caracteristicile zodiei

Piatra mistică - coral, jad Ziua norocoasă - vineri Numerele norocoase - 6, 9 Culori norocoase - vernil, roz Simţul cel mai dezvoltat - auzul

Alimentele benefice: alimente uşoare, carne de pasăre, fructe, ceaiuri din frunze şi fructe; alimente de culoare galbenă sau verde; benefice sunt îndeosebi crudităţile, legumele şi fructele de toamnă. Nativul Balanţă este un gurmand şi este predispus la boli de rinichi, la afecţiuni ale vezicii, uretrei, pielii şi încheieturilor.

Compatibilitate cu alte zodii Excelentă (100%) - Balanţă, Vărsător, Gemeni Bună (80%) - Săgetător, Leu Delicată, riscantă (60%) - Capricorn, Rac Dificilă, dar interesantă (50%) - Berbec Nerecomandabil (10%) - Scorpion, Fecioară

Femeia Balanţă versus bărbatul Balanţă

Bărbatul Balanţă este fermecător, distractiv, inteligent, gentil, politicos şi comunicativ. Dar în cele din urmă, extrem de greu de citit. Îi place să se afle mereu în centrul atenţiei, pentru a se putea bucura de toată admiraţia pe care e convins că o merită. Este un altruist şi se poate conta pe ajutorul său, căci el îl acordă ca pe ceva natural, firesc, dublat fiind şi de o mare generozitate. Cultivă o anume etichetă în relaţiile umane. Refuză categoric vulgaritatea sau ostentaţia. Este un bun observator al caracterelor şi comportamentelor umane. Luciditatea cu care apreciază situaţiile şi buna adaptabilitate îi sunt de ajutor în depăşirea obstacolelor vieţii.

Femeia din zodia Balanţă deţine inconştient secretul de a plăcea. Farmecul nativei este foarte puternic, dar este exersat cu fineţe. Are o personalitate dură, hotărâtă, îi place să activeze în lumea bărbaţilor, ea ştie că poate seduce pe oricine şi tot ceea ce îşi propune poate duce la bun sfârşit, potrivit www.zodiacool.ro. Florile preferate sunt trandafirii roşii. Este o mamă bună pentru copiii ei. Este afectuoasă, bună gospodină, plină de tact şi calm. Femeia Balanţă este soţia ideală pentru bărbatul ambiţios, condiţia fiind ca el să aprecieze calităţile sale. Se îmbracă elegant, cu mult bun gust, demonstrând un simţ estetic deosebit. Este foarte atentă la imaginea sa şi va căuta mereu să fie aranjată pentru a plăcea lumii. Îşi ţine viaţa personală departe de ochii curioşilor, lăsând să se vadă doar ceea ce ea doreşte.

Copiii născuţi în zodia Balanţă sunt frumoşi şi foarte ataşaţi. Pun întrebări inteligente, sunt curioşi şi agreează compania adulţilor pe care îi studiază în tăcere. Spiritul lor de observaţie foarte viu şi compania celor mari îi ajută să devină profunzi în gândire, după cum menţionează www.copilul.ro.