Dacă vor pierde şi acest joc, nordicii îşi vor pregăti bagajele şi se vor întoarce acasă. Atmosfera nu este însă deloc bună în vestiarul suedezilor.
După eşecul suferit în faţa ucrainenilor, lotul pregătit de Erik Hamren s-a împărţit în două, vinovat de această situaţie fiind vedeta Zlatan Ibrahimovici.
Atacantul echipei italiene AC Milan le-a reproşat dur colegilor de la naţională eşecul din meciul de debut la Euro şi a intrat în conflict cu Marcus Allback, "secundul" selecţionerului Erik Hamren.
Atitudinea lui "Ibra" l-a scos din sărite pe "veteranul" Olof Melberg (34 de ani), care a sărit în apărarea lui Allback, cu care a fost coleg la Aston Villa între 2002 şi 2004. Melberg şi-a atras de partea sa mai mulţi colegi.
Naţionala a fost pusă la zid chiar şi de Fredrik Reinfeldt, premierul Suediei. Acesta a acuzat că fotbaliştii au avut un "comportament inacceptabil" după ce, la un antrenament, portarul Wiland şi-a dat şortul jos, iar colegii încercau să-l nimerească cu mingea peste fesele goale.
Meciurile de azi
Ucraina – Franţa
Grupa D, Doneţk, ora 19.00, Dolce Sport
Suedia – Anglia
Grupa D, Kiev, ora 21.45, TVR 1
CONCURS EVZ: Ghiceşte scorul!
Pentru iubitorii de fotbal, şi nu doar pentru ei, "Evenimentul zilei" împreună cu restaurantul Champions lansează un concurs cu premii atractive. Participă acum pe site-ul nostru http://www.evz.ro/pagina- subcategorii/sectiune/concurs. html, ghiceşte scorul partidei indicate şi poţi câştiga un voucher în valoare de 200 lei la Champions Restaurant (J. W. Marriot). Voucherele pot fi folosite în perioada 09.06.2012 – 01.07.2012.