Ziua Naţională în mall. Trafic record la AFI Palace Cotroceni

Ziua Naţională în mall. Trafic record la AFI Palace Cotroceni

Peste 100.000 de vizitatori şi-au petrecut ziua de 1 Decembrie în AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din ţară, care a organizat diferite evenimente speciale pentru a sărbători doi ani de activitate.

Traficul a creascut treptat, pe tot parcursul zilei de ieri, punctul culminant fiind atins în jurul orei 18:00, odată cu începutul concertului La-La Band.

La finalul zilei, a fost atins un număr total de 105.000 de vizitatori, de circa două ori mai mare decât numărul înregistrat într-o zi obişnuită, dintre care aproximativ 10.000 de persoane s-au aflat doar în curtea centrală a mall-ului, în zona patinoarului, se arată într-un comunicat al companiei.

Reprezentanţii AFI Palace Cotroceni se aşteaptă ca numărul ridicat de presoane să se menţină şi în weekend, când estimează un trafic zilnic cuprins între 75.000 şi 80.000 de vizitatori.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vânzări de 370 milioane de euro în doi ani

În cei doi ani de activitate pe piaţa locală, centrul comercial a fost vizitat de aproape 50 de milioane de persoane şi a înregistrat vânzări totale de aproximativ 370 milioane de euro.

Cei prezenţi ieri, în AFI Palace Cotroceni, s-au bucurat de o suită de evenimente speciale precum spectacole de acrobaţie, aprinderea luminilor de Crăciun din exteriorul şi interiorul mall-ului, tăierea celor două torturi aniversare şi cele trei concerte de excepţie La-La Band, CRBL şi Horia Brenciu.

AFI Palace Cotroceni are 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real-, 20 de săli decinema, primul IMAX din România, două cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, doua terenuri de joacă pentru copii, arenă de laser tag , bowling şi biliard, un spaţiu dedicat târgurilor tematice, un trenuleţ electric şi o pistă de karting.