Zenit a defilat la Rostov

Zenit a defilat la Rostov

Zenit Sankt Petersburg, adversara Unirii Urziceni în turul trei preliminar al UEFA Champions League, a înregistrat a 11-a victorie din acest sezon, după 3-1, în deplasare cu FK Rostov.

Veşti proaste pentru Unirea Urziceni în perspectiva dublei cu Zenit Sankt Petersburg din UEFA Champions League. Ruşii au bătut FK Rostov, echipă pregătită de Oleg Protasov şi la care e legitimat ex-stelistul Sorin Ghionea, în etapa a 14-a a campionatului de fotbal al Rusiei. Cu doar trei zile înaintea primului meci cu Unirea Urziceni, din Ghencea, Zenit a arătat o formă excelentă. Echipa italianului Luciano Spalletti (foto), care a odihnit mai mulţi titulari, a dominat jocul de la Rostov de la un capăt la celălalt. Golurile lui Zenit au fost marcate de Kerjakov (45), Danny (50) şi Faizulin (70). Pentru echipa lui Protasov, la care Ghionea a fost doar rezervă, a punctat Lebedenko, în minutul 89, din penalty. La meci a asistat şi oficialul ialomiţean Narcis Răducan, trimis special de antrenorul Ronny Levy pentru a urmări echipa Zenit.

Iată echipa de start a lui Spalletti: Iuri Jevnov (Belarus) - Aleksandr Aniukov, Fernando Meira (Portugalia), Nicolas Lombaerts (Belgia), Tomas Hubocan (Slovacia), Viktor Faizulin, Alessandro Rosina (Italia), Danny (Portugalia), Igor Denisov, Roman Şirokov, Alexander Kerjakov Rezerve: Dmitri Borodin, Szabolcs Huszti (Ungaria), Vladimir Bistrov, Igor Cheminava Au mai jucat: Konstantin Zirianov, Aleksei Ionov şi Maxim Kanunnikov

În urma acestei victorii, Zenit îşi consolidează poziţia de lider în Rusia, cu 36 de puncte. Zenit a contabilizat până acum 11 victorii şi 3 egaluri.

Ne puteți urmări și pe Google News