Evenimentul Zilei > Actualitate > Zeci de indicatoare rutiere inutile, in apropierea unui pod din Bacau

Zeci de indicatoare rutiere inutile, in apropierea unui pod din Bacau

In preajma unui pod de pe DN15, care leaga Bacaul de orasul Buhusi, in zona localitatii Garleni, au fost instalate 37 de indicatoare de circulatie pe o distanta de aproape 100 de metri.

Panourile au fost montate de Antrepriza Drumuri Nationale Bacau pentru ca podul ar urma sa intre in reparatii si va fi nevoie de restrictii de circulatie, chiar daca nu se stie deocamdata cand vor incepe lucrarile.

Primul panou de pe sensul de mers spre Buhusi presemnalizeaza un sector cu circulatie alternanta pe o distanta de patru sute de metri. Zece metri mai incolo, un indicator avertizeaza conducatorii auto asupra unor lucrari care nu exista, iar peste alti zece metri, un alt indicator anunta un drum ingustat pe ambele parti, care nici el nu exista.

Indicatoarele de pe sensul de mers dinspre Buhusi spre Bacau indica aceleasi restrictii, majoritatea fiind acum inutile. „N-ai timp sa le observi pe toate nici daca mergi cu 20 de kilometri pe ora“, a spus un sofer.

„Unele indicatoare poate nu-si au rostul acum, dar il vor avea, pentru ca, imediat ce vom primi finantarea, ne apucam de reparatii. Asteptam acum aprobare de la Bucuresti“, a replicat Sorin Leahu, seful Antreprizei Drumuri Nationale Bacau.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: