Winkler, juramant rapid

Winkler, juramant rapid

Noul ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a depus juramantul in fata presedintelui Traian Basescu.

La ceremonia desfasurata la Palatul Cotroceni si care a durat mai putin de cinci minute a participat si primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu.

La Cotroceni au fost prezenti toti membrii Guvernului, mai putin ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian si ministrul Muncii Paul Pacuraru. La ceremonie au participat consilieri din cadrul Administratiei prezidentiale, inclusiv Teodor Baconschi.  

Seful statului a tinut doar sa-i ureze succes lui Iuliu Winkler.

Ne puteți urmări și pe Google News

''Va doresc succes si poate reusim sa nu mai ratam ce trebuia facut in domeniul dumneavoastra daca ne gandim si la listarea pe bursa a Romtelecom sau la indeplinirea angajamentelor. Mult succes'', a spus Traian Basescu.

Winkler a declarat presei la iesire ca mandatul sau se va baza pe continuitate in ceea ce priveste activitatea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si ca va avea in vedere o imbunatatire a fondurilor europene pe domeniul sau, precum si o aprofundare a relatiilor cu mediul de afaceri.

Dupa ceremonie ministrul Transporturilor Ludovic Orban a fost intrebat de presa daca i s-a parut ca presedintele era suparat. “Nu ma intereseaza starea sufleteasca a presedintelui, decat in masura in care isi indeplineste atributiile constitutionale. Cred ca era afectat de vremea asta ploioasa, poate are dureri reumatice”, a spus Orban.