Harvey Weinstein şi Georgiana Chapman au ajuns la un acord pentru divorţ. Potrivit celor ce scrie New York Post, regele Hollywoodului, căzut în dizgraţie, după numeroasele acuzaţii de hărţuiri sexuale, va plăti soţiei, o stilistă, 300.000 de dolari pe an. Suma va trece la 400.000 după 10 ani. Georgiana va intra în posesia unei case de 15 milioane de dolari şi a alteia de 12 milioane în Hamptons, considerat refugiul de lux al celebrităţilor.

În Hamptons prețul me­diu este cam 20 de milioane de dolari, iar unele dintre somptuoasele reședințe au heliporturi private. Printre rezidenți se numără și familia lui Steven Spielberg, Sarah Jessica Parker, Renée Zellweger, Calvin Klein și Jerry Seinfeld, a cărui casă de vacanță l-a costat 32 de milioane de dolari, asta pentru a vă vace o idee despre ce primeşte şotia lui Harvey Weinstein.

Perechea, el 65 de ani şi ea 41, hotărâse să se despartă în octombrie trecut. Weinstein şi Chapman au doi copii de 7 şi 4 ani, daţi în custodie soţiei. Patrimoniul lui Weinstein este estimat la 240 de milioane de dolari, parte din acesta deteriorat de avocaţi şi investigatori privaţi după ce mai mult de 100 de femei l-au acuzat de hărţuiri sexuale, notează nypost.com