Wayne Rooney a fost urecheat şi de Sir Alex Ferguson

Wayne Rooney a fost urecheat şi de Sir Alex Ferguson

Managerul de la Manchester United a dat o mână de ajutor pentru calmarea spiritelor în naţionala Albionului. Scoţianul şi-a sunat elevul şi l-a sfătuit să se concentreze numai la joc.

Naţionala Angliei stă pe un butoi cu pulbere înaintea meciului decisiv din Grupa C, împotriva Sloveniei, care se va disputa azi după-amiază. Tensiunea din vestiar a ajuns la cote inimaginabile, după ce John Terry a comis o eroare impardonabilă în ochii selecţionerului Fabio Capello.

Fundaşul a declarat că nu înţelege de ce nu este introdus în echipă Joe Cole, mijlocaşul care, în opinia sa, este singurul jucător capabil să conlucreze cu Wayne Rooney.

"JT, eu sunt şeful, şi tu nu ai dreptul să vorbeşti când vrei"

Ne puteți urmări și pe Google News

Fabio Capello aproape că şi-a ieşit din minţi după ce a auzit ce a făcut fundaşul central de la Chelsea, căruia îi luase banderola de căpitan în urmă cu câteva luni, după un scandal sexual. Italianul l-a pus imediat la respect pe Terry.

"JT, eu sunt şeful, şi tu nu ai dreptul să vorbeşti când vrei. Îl respect pe Joe Cole, dar el este doar unul dintre cei care stau pe bancă. Făcând astfel de afirmaţii iresponsabile, Terry îşi bate joc de celelalte rezerve, pentru că la el să joace Joe Cole e tot ceea ce contează. Eu decid, eu sunt cel care are responsabilitatea pentru rezultate, deci jucătorii trebuie doar să execute ce li se spune şi dacă totuşi au ceva de spus, să o facă între patru ochi, numai cu mine", a tunat Capello.

Pentru a mai detensiona situaţia a intervenit şi Sir Alex Ferguson, antrenorul lui Rooney la Manchester United. El a avut o lungă discuţie la telefon cu Rooney, cerându-i să se calmeze şi să nu se facă de râs. Scoţianul a dezvăluit că n-a văzut meciul Angliei cu Algeria, dar asta nu l-a împiedicat să-şi urecheze elevul.

SUA - ALGERIA

Promisiunea lui Landon Donovan

Internaţionalul american Landon Donovan e convins că echipa sa va reuşi prima victorie la Mondiale în faţa Algeriei. "Am fi meritat să avem patru puncte, dacă nu ne fura arbitrul contra Sloveniei. Am dat un gol şi voi marca unul, care sper să fie şi cel pentru calificarea în optimi", a spus jucătorul de la Los Angeles Galaxy.

Şi Algeria se poate califica, dar cu condiţia să învingă SUA, iar slovenii să piardă cu Anglia.