Vremea se încălzește. Temperaturi de până la 18 grade C în weekend

Vremea se încălzește. Temperaturi de până la 18 grade C în weekend

De mâine, vremea se va mai încălzi și se va păstra frumoasă pe parcursul întregului weekend, însă după 20 martie, temperaturile vor scădea din nou, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în zona de munte şi în nord-est, unde izolat vor fi condiţii de precipitaţii slabe, mixte. La munte, temperaturile maxime vor fi pozitive, cu valorile cele mai ridicate între 17 și 21 martie. VEZI TEMPERATURILE DIN TOATĂ ȚARA

PROGNOZA METEO PE REGIUNI:

BANAT

Ne puteți urmări și pe Google News

Temperaturile minime vor deveni pozitive și vor fi în creștere până spre 21 martie, apoi vor scădea ușor. Temperaturile maxime vor crește și vor depăşi, în medie, 18 grade Celsius în intervalul 17-20 martie. Precipitațiile vor fi slabe cantitativ, sub formă de ploaie, mai ales între 21 și 25 martie.

CRIȘANA

Temperaturile minime vor deveni pozitive și vor fi în creștere până spre 20 martie, apoi vor scădea, iar în ultimele zile se vor situa, în medie, în jurul valorii de 20 de grade.

Temperaturile maxime vor crește și vor depăşi, în medie, 16- 18 grade Celsius în intervalul 17- 23 martie. Precipitațiile vor fi slabe cantitativ, sub formă de ploaie, cu probabilitate mai mare de apariție între 21 și 26 martie.

TRANSILVANIA

Temperaturile minime vor fi în creştere treptată până spre 20-21 martie, când se vor situa, în medie, în jurul valorii de 20 de grade Celsius. Spre finalul intervalului, minimele vor coborî ușor sub limita înghețului. Temperaturile maxime vor fi în creştere, de la valori de 4-6 grade la începutul intervalului, spre o medie de 16 grade Celsius în jurul datei de 19 martie, apoi vor scădea spre 10-12 grade.

Vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, slabe cantitativ, cel mai probabil în intervalul 21 - 26 martie.

DOBROGEA

Temperaturile minime vor crește până spre 20 martie, când vor ajunge la o medie de 6 grade Celsius, apoi vor scădea ușor. Temperaturile maxime vor avea aceeași tendință, valorile cele mai ridicate urmând să se înregistreze în intervalul 18- 20 martie.

În prima jumătate a intervalului probabilitatea de ploaie va fi foarte redusă, apoi sunt așteptate ploi slabe, mai ales între 22 și 27 martie.

MARAMUREȘ

Temperaturile minime vor fi în creştere până spre 19-20 martie, când se vor situa, în medie, în jurul valorii de 30C. Spre finalul intervalului, minimele se vor apropia de limita înghețului. Temperaturile maxime vor fi în creştere, spre o medie de 16-18 grade Celsius în jurul datei de 18 martie, apoi vor scădea, treptat, spre 10-12 grade.

Vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, slabe cantitativ, cel mai probabil în intervalul 21 - 26 martie. MOLDOVA

Temperaturile minime vor fi în creştere treptată până spre 20-21 martie, când se vor situa, în medie, între 2 și 4 grade Celsius. În a doua parte a intervalului va fi o răcire ușoară.

Temperaturile maxime vor fi în creştere, de la valori de 6-8 grade la începutul intervalului, spre o medie de 18 grade Celsius în jurul datei de 19 martie, apoi vor scădea spre 10-12 grade.

Până în jurul datei de 21 martie vor fi condiții foarte reduse de apariție a precipitațiilor, apoi vor fi mai ales ploi, slabe cantitativ.

MUNTENIA

Temperaturile minime vor fi în creştere treptată până spre 20-22 martie, când se vor situa, în medie, între 4 și 6 grade Celsius. În a doua parte a intervalului va fi o răcire ușoară.

Temperaturile maxime vor avea aceeași tendință, iar valorile cele mai ridicate se vor înregistra între 18 și 20 martie, când vor depăși 20 de grade Celsius. Până în jurul datei de 21 martie vor fi condiții foarte reduse de apariție a precipitațiilor, apoi este posibil să plouă slab.

OLTENIA

Temperaturile minime vor fi în creştere treptată până spre 20-22 martie, când se vor situa, în medie, între 4 și 6 grade Celsius, apoi vor scădea ușor. Temperaturile maxime vor avea aceeași tendință, iar valorile cele mai ridicate se vor înregistra între 18 și 20 martie, când vor depăși 20 de grade Celsius. În ultimele zile, maximele vor fi în jurul valorii de 14 grade Celsius. Este de așteptat să plouă slab, în a doua parte a intervalului.