Comics.cevamarunt.ro a luat ființă în februarie 2008, la inițiativa lui Toma și a lui Sergiu, beneficiind de contribuția constantă a lui Paul și a lui Dan. În cei șapte ani de existență au fost publicate peste 700 de comicuri, adică peste 1500 de cadre. În 2014, comics.cevamarunt.ro a avut aproape 140.000 de afișări.

„Comicurile noastre nu sunt legate, fiecare spune o poveste separată. Le publicăm de trei ori pe săptămână și am reușit să ne creăm un loc în industria incipientă de comicuri din România datorită constanței și a faptului că suntem foarte amuzanți”, spun fondatorii comics.cevamarunt.ro, expozanți la East European ComicCon (edițiile 2013 și 2014) și autori ai unui capitol din cartea de benzi desenate The Book of George, lansată la Festivalul de Bandă Desenată de la Angoulême, Franța.

Co-fondator al Comics.cevamarunt.ro, Sergiu este în prezent prezentator al matinalului Kiss FM alături de Andrei. Face stand-up comedy din 2006 și în 2013 și 2014 a fost invitat la Specialul de Comedie organizat și difuzat de canalul TV Comedy Central Extra. A publicat o rubrică lunară în Playboy România și în FHM, fiind co-autor în mai multe proiecte umoristice premiate, cum a fost videoclipul „Cine-s Sergiu și Andrei?”, distins cu titlul de Cel mai bun viral la Internetics 2014.

Toma, al doilea fondator al Comics.cevamarunt.ro, este grafician și ilustrator de meserie și face stand-up comedy din 2006, fiind de asemenea invitat în ultimii doi ani la Specialul de Comedie al Comedy Central Extra. A publicat articole în Dilema Veche și este autorul benzii desenate Question of Size, un site de benzi desenate în engleză.