Voiculescu si-a scos in public cel de-al treilea mostenitor

Voiculescu si-a scos in public cel de-al treilea mostenitor

Dan Voiculescu a aparut la o nunta impreuna cu un copil despre care spune ca este "un sufletel pe care il cresc".

Dan Voiculescu s-a afisat pentru prima data in public cu „noua” familie la nunta de la Mangalia a Lilianei Ghervasuc, directorul general al Loteriei Romane, cu consilierul local PC Ion Minca.

Liderul Partidului Conservator a venit la ceremonia de sambata seara insotit de partenera sa de viata, Liana Voiculescu, si de fiica acesteia, Dana, despre care apropiatii spun ca a fost infiata de Dan Voiculescu.

Intrebat de EVZ despre fata pe care o creste alaturi de Liana Voiculescu, seful conservatorilor a refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect care ar putea influenta impartirea „Imperiului Voiculescu” nu doar intre Camelia si Corina, cele doua fiice ale „mogulului media”, ci in trei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Creste „un sufletel”

Prezent impreuna cu Liana Voiculescu (asemanarea numelor este o coincidenta, dupa cum recunoste liderul PC) si cu fiica acesteia la ceremonia de sambata, Dan Voiculescu pare sa-si oficializeze astfel o relatie care da nastere la intrebari privind succesiunea unei averi impresionante.

Pe pagina personala de internet, Voiculescu afirma ca isi „imparte viata, bucuriile si necazurile” si are „o relatie stabila” cu Liana. „De cativa ani, crestem impreuna un sufletel care alaturi de cei patru nepotei dau un sens aparte vietii”, mai spune Voiculescu pe site, singurele cuvinte ale acestuia despre noul copil din viata sa, Dana, in varsta de aproximativ 8 ani. Dan Voiculescu a ramas vaduv in anul 2000, dupa ce sotia sa a decedat cand implinisera 30 de ani de casnicie.

Au stat la nunta pana dupa miezul noptii

La nunta de la Mangalia a sefei Loteriei, Dan Voiculescu le-a urat mirilor „casa de piatra” si „sa faca copii frumosi” si le-a daruit un sejur la Paris.

Liderul PC se pare ca s-a lasat „prins” in atmosfera vesela creata de sefa organizatiei de Tineret a PC si a ramas la nunta impreuna cu Liana si fiica acesteia pana dupa miezul noptii. „Eu cred ca s-a simtit foarte bine, pentru ca a ramas atat de mult la petrecere, a dansat cu sotia si a fost foarte vesel”, ne-a spus Ion Minca.

IMPERIUL

Averea lui „Felix”

Averea totala a familiei Voiculescu se ridica, potrivit estimarilor facute de revista „Capital”, la peste 500 de milioane de dolari. Dan Voiculescu si-a cedat, in anul 2001, catre fiicele sale Camelia si Corina actiunile din majoritatea firmelor pe care le controla.

Potrivit site-ului personal, Voiculescu si-a pastrat insa pachetul majoritar din compania Grivco. Trustul media, din care fac parte ziarul „Jurnalul National” si posturile TV Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia, a fost preluat de Camelia Voiculescu.