Cu toate că Ion Mocanu își petrece viața la stână, izolat de lume, acesta este la curent cu tot ce se întâmplă în lume.

Se pare că celebrul cioban s-a săturat de singurătate și a decis să se însoare și a pus ochii pe nimeni alta decât pe celebra Vulpița, soția lui Viorel.

Despre el, ciobanul Ion Mocanu spune că este un băiat special, are trei rânduri de creier, nu-i e frică de coronavirus și nu va renunța la ciobănie pentru nimeni și nimic în lume.

„Eu nu pun mască eu nu am coronavirus. Eu nu am, eu sunt sănătos, eu nu am nimic. Nu am tangență cu oamenii, eu nu am tangență cu nimeni” , spune acesta.

CITEȘTE ȘI Viorel este la pământ după ce a aflat vestea. Cu cine l-ar înșela Vulpița?

Celebrul cioban susține că o dorește de nevesta pe Vulpița, indiferent dacă aceasta este căsătorită cu Viorel. Mai mult decât atât, acesta se gândește și la o colaborare din punct de vedere muzical

„Eu o vreau pe Vulpița , eu sunt Vulpoiu, o vreau de nevastă și eu sunt vulpoiu. Dacă facem o melodie Ion Șmecheru cu Vulpița. Îl dau la o parte pe Vulpoi, intră Ion Șmecheru acolo” , continuă ciobanul.

CITEȘTE ȘI Răsturnare de situație în scandalul de la Acces Direct. Abia acum s-a decis să vorbească!

„Eu sunt cel mai tare, am trei rânduri de creier. Am trei rânduri de creier pe măgăreață. Eu în cap, aici pe mine am trei rânduri de creier. Când am scos iarna apă, m-am dus la fântână să scot apă pentru oi. M-am uitat, era gheață la fântână, când mă duc de-o parte să pun la porci două găleți de apă a fost geahță, am alunecat. Am rămas cu capul acolo, găleata a venit jos, noroc că nu am venit să mor acolo, dacă muream și-așa o viață am” , povestește Ion Mocanu, potrivit România TV.