Vîntu: Băsescu, reprezentantul binelui din eterna luptă cu răul

Vîntu: Băsescu, reprezentantul binelui din eterna luptă cu răul

Judecat în şedinţă secretă pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa, Sorin Ovidiu Vîntu îl face pe Sebastian Ghiţă "escroc", iar pe Traian Băsescu reprezentantul binelui din eterna luptă cu răul.

Sorin Ovidiu Vîntu nu a comentat pe marginea acuzaţiilor care i se aduc, la Tribunalul Bucureşti, preferând să-şi continue "răfuiala publică" cu managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă.

Astfel, SOV a declarat ziariştilor prezenţi la Tribunalul Bucureşti că nu-l mai interesează Realitatea TV şi că Ghiţă este un "escroc".

Vîntu a comentat ironic şi despre preşedintele Traian Băsescu, numindu-l reprezentantul binelui din eterna luptă cu răul.

Ne puteți urmări și pe Google News

SOV nu a scos niciun cuvânt, însă, despre acuzaţiile de favorizare a infractorului Nicolae Popa, pentru care este judecat la Tribunalul Bucureşti în şedinţă secretă.

Nicolae Popa a fost recent extrădat din Indonezia, fiind considerat "tatăl" Fondului Naţional de Investiţii (FNI). Pe de altă parte, Parchetul General a redeschis, recent, dosarele în care Vîntu este suspectat de falimentarea mai multor entităţi bancare. CITIŢI ŞI:

  • Politicieni pe banii deturnaţi de Sorin Ovidiu Vîntu 
  • Vîntu către Sebastian Ghiţă: "Am împuşcat sute de rakeţi, nu zeci, sute. Mă refer la propriu" 
  • Parchetul General a redeschis dosarele lui Vîntu
  • Nicolae Popa a ajuns în România