Potrivit situaţiei înregistrate până la ora 22.00, toate manifestaţiile care au avut loc sâmbătă în mai multe oraşe din ţară s-au încheiat, nefiind înregistrate incidente a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), Marius Militaru.

UPDATE 23.02 Un angajat de la salubritate încearcă să cureţe zona, dar se limitează pentru moment la cea apropiată protestului. 
UPDATE 22.50 De la încercarea de intonare a imnului naţional, "Deşteaptă-te române", care a eşuat după primele versuri, s-a ajuns la scandări în ritmul celor de pe stadioane. Au rămas oameni doar în zona Facultăţii de Arhitectură, mai ales suporteri.
UPDATE 22.30 Protestatarii, în număr din ce în ce mai mic, continuă să fluture steaguri şi să ocupe trotuarele în zona Facultăţii de Arhitectură, pe de o parte, dar şi în zona Teatrului Naţional, pe de altă parte. Cei de la Arhitecutră sunt mai activi, s-au urcat pe dughenele din zonă, cântă şi flutură steaguri. Protestatarii, în special membrii ai galeriilor de fotbal, sunt păziţi de câţiva zeci de jandarmi, iar circulaţia în zonă se desfăşoară normal. 
UPDATE 20.30 Numărul manifestanţilor din Piaţa Universităţii a crescut la circa 400, potrivit reprezentanţilor Ministerului de Interne. În paralel, în ţară sunt în desfăşurare acţiuni de protest în 16 localităţi. Se estimează că participă la proteste în jur de 2.000 de oameni.
UPDATE 19.27. Reprezentanţii Jandarmeriei estimează că în Piaţa Universităţii sunt în jur de 350 de persoane. Liviu Pop, secretarul general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, spune că protestatarii primesc numere de ordin. Liviu Pop a precizat, pentru mediafax.ro, că el a avut fluturaşi cu numere de la 1 la 750, din care a împărţit deja oamenilor din Piaţa Universităţii peste 700, iar un coleg de-ai lui are fluturaşi cu numere până la 1.500.  
UPDATE 18.25. Asociaţia Suporterilor Români anunţă că, mâine, la ora 13, va susţine o conferinţă de presă într-un club bucureştean. Suporterii, se arată în comunicat, vor expune reprezentanţilor mass-media obiectivele Asociaţiei şi motivele prezenţei la protestele organizate atât în Piaţa Universităţii, cât şi în toată ţara.
UPDATE 18.15. În Bucureşti nu mai ninge. În Piaţa Universităţii sunt cateva sute de protestatari. La Sala Palatului, Dan Diaconescu anunţă că vrea să fie un fel de Vlad Ţepeş, variana 2012.

ANM anunţa pentru ora 18.00, la staţia meteorogică Filaret, o temperatură de 0,7 grade Celsius.
UPDATE 17.30. Proteste şi la Cluj. În jur de 50 de persoane s-au adunat în Piaţa Unirii. Câţiva tineri au adus un panou pe care protestatarii îşi pot scrie nemulţumirile.
UPDATE 16.30. La Craiova, în jur de 500 de oameni s-au adunat pe esplanada Clubului Electroputere din Craiova și au plecat într-un marș blocând circulația pe mai multe străzi. Mitingul este organizat de Sindicatul Cadrelor Militare în Rezervă. La protest sunt prezenți 200 de militari în rezervă, la care s-au alăturat și 300 de membri PSD.

UPDATE 16.12. În prezent, în Piața Universității s-au strâns în jur de 100 de persoane.

UPDATE 16.02. În jur de 15 reprezentanți ai Noua Dreaptă s-au îmbrâncit cu o parte dintre protestatari. Oamenii prezenți în Piața Universității, în majoritate pensionari, au spus că nu vor printre ei partizani politici. Cearta s-a încheiat doar după ce au intrevenit jandarmii, care i-au escortat în afara celor de la miting pe cei de la Noua Dreaptă.

UPDATE 13.43. Membrii filialei Sector 3 a Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) vor protesta, de la ora 15.00, în Piaţa Universităţii din Capitală, în calitate de simpli cetăţeni ai României, a anunţat sâmbătă Simion Hăncescu, preşedintele FSLI. ”Am fost informaţi că la protestul din Piaţa Universităţii vor participa circa 250-300 de profesori din cadrul filialei Sector 3 a federaţiei noastre. Oamenii doresc să îşi exprime în principal nemulţumirile cu privire la nivelul salariilor şi la sistarea investiţiilor din unităţile din învăţământ, iar eu voi fi prezent la proteste alături de ei”, a declarat, Simion Hăncescu pentru Agerpres.
UPDATE 13.19. Câteva zeci de persoane s-au strâns în Piața Univesității cu pancarte și scandează: „Jos Guvenul”, ”demisia”.
Aproximativ 300-400 de suporteri ar putea veni astăzi în Piața Universității. ”Am fi vrut să fim și sâmbătă în număr mare, însă suntem nevoiți să amânăm. În funcție de vreme, o acțiune mai amplă ar putea avea loc duminică”, au mai spus cei de la ASR, citați de newsin.ro.
Jandarmii au ridicat, joi seara, 154 de persoane care au participat la protestul din Piața Universității din București, dintre care 102 au fost amendate, iar alte 13 au primit avertismente, cele mai multe sancțiuni fiind date pentru blocarea traficului pe Bulevardul Magheru.
ASR susține că în rândul participanților de joi seară s-au aflat și ”diferite specimene" fie scapate de sub control, fie cu "misiunea precisă" de a-i discredita pe ceilalți, prin acțiuni violente.
”Ținem să menționăm că grupurile organizate de suporteri au părăsit Piața Universității în jurul orelor 21:30-21:45, la îndemnurile liderilor Asociației, care au dorit astfel să evite orice fel de provocări care ar fi putut apărea spre finalul manifestației, atunci când Jandarmeria Româna trimite lumea la somn și începe să le recomande brutal protestatarilor să se îndrepte către case", au mai spus  reprezentanții asociației.
Vom reveni cu amănunte
Citiți și: