Viky şi Georgiana, noile componente al formaţiei Hi-Q

Viky şi Georgiana, noile componente al formaţiei Hi-Q

După două săptămâni de preselecţii, Florin şi Mihai de la Hi-Q s-au decis în privinţa vocii feminine care le va fi alături de acum înainte. Ei au ales nu una, ci două colege, pe Viky şi Georgiana, cu care vor lansa un nou single în câteva săptămâni.

"După 14 ani suntem în altă etapă profesională a carierei noastre. Două voci se arată mai necesare şi spectaculoase în formula de band live cu care cântam deja de câţiva ani. Mihai şi cu mine ne concentrăm acum asupra intereselor Hi-Q. Interesele trupei în acest moment ţin strict de performanţă", spune Florin Grozea, potrivit unui comunicat Media Services. „Hi-Q are o istorie azi pentru că, în spate, publicul a avut o relaţie cu Hi-Q, iar Hi-Q a avut o relaţie cu publicul", adaugă şi Mihai Sturzu. Trupa Hi-Q a fost înfiinţată în 1996 la Braşov de Mihai Sturzu şi Florin Grozea. Prima voce feminină a fost Dana Nălbaru, alături de care Hi-Q a lansat şi cele mai multe hit-uri, printre care şi "Totul va fi bine" sau "Un minut".

  • Victoria Stanciu (Viky) are 21 de ani şi s-a născut în Botoşani. A terminat Liceul de Artă din Botoşani la secţia pian, fiind în acest moment studentă în Bucureşti.
  • Georgiana Moraru este din Galaţi, are tot 21 de ani şi a cântat în câteva proiecte muzicale. A terminat Şcoala de Arte (Canto Muzica Uşoară) din Bucureşti.