Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Șerban Pavlu are probleme cu bicicleta de aproape 2500 de euro. A dus-o la un renumit service din Dorobanți

VIDEO/ Șerban Pavlu are probleme cu bicicleta de aproape 2500 de euro. A dus-o la un renumit service din Dorobanți

Șerban Pavlu este unul dintre cei mai apreciați și populari actori de la noi, remarcându-se atât în multe emisiuni de divertisment, dar și în seriale de succes. Pe lângă talentul actoricesc, Pavlu este și un sportiv foarte bun, dar și un promoter al unui stil de viață sănătos. Astfel că, pe perioada verii și nu numai, Șerban susține mersul înlocuitul autorismului cu bicicleta.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Pavlu în oraș, în momentul în care se plimba pe lângă bicicletă. Mijlocul de transport pe care îl folosește în sezonul cald, dar și cel cu care se plimbă alături de fiul lui în parcurile din Capitală, suferise o gravă avarie și avea nevoie de o reparație.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

Chiar dacă are un mașină cu care ar fi putut să-și trasporte bicicleta la cel mai apropiat service, actorul a preferat să se deplaseze pe jos și să se reîntoarcă pedalând.

Are bicicletă de 2500 de euro

Pavlu are mare grijă de mijlocul lui de transport mai ales că bicicleta din dotare, un Focus Whistler costă undeva la aproximativ 2500 de euro. Tocmai de aceea a ales să o ducă la un renumit service de biciclete scumpe, în cartierul Dorobanți, acolo unde prețurile nu sunt tocmai accesibile.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: