Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO EXCLUSIV/ Șerban Pavlu n-are ”umbre” în viața reală. Imagini rare cu actorul și soția lui
FOTO EXCLUSIV/ Șerban Pavlu n-are ”umbre” în viața reală. Imagini rare cu actorul și soția lui

FOTO EXCLUSIV/ Șerban Pavlu n-are ”umbre” în viața reală. Imagini rare cu actorul și soția lui

Șerban Pavlu este unul dintre actorii în vogă în România. Cel care joacă rolul Relu din serialul „Umbre” se numără și printre cele mai discrete persoane publice de la noi. Căsătorit și tată a doi copii, Pavlu este văzut destul de rar în compania soției sale, Oana.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Pavlu și Oana în oraș. Îmbrăcați lejer, cei doi soți s-au întâlnit cu o doamnă care părea a fi o mai veche cunoștință, dar cu care, reiese din imagini, nu se mai văzuseră de mult.

Deși femeia era mai preocupată de discuția cu celebrul actor și îi acorda lui mai multă atenție, soția lui Șerban nu a fost deloc deranjată de acest aspect.

La finalul întâlnirii, înainte de a-și lua rămas bun, cei trei s-au îmbrățișat. Femeia cu care se întâlniseră a luat-o mai întâi îmbrațe pe Oana, ca mai apoi să-l strângă tare la piept și să-l sărute pe obraz pe celebrul actor. Momentul despărțirii a fost unul îndelung și, așa cum reiese și din fotografiile realizate de EVZ se vede că femeia este mai insistentă, iar Pavlu abia dacă o cuprinde cu o mână.

Ținând cont de intensitatea gestului, multe doamne ar fi considerat un pic exagerat, însă nu și partenera de viață a actorului. Chiar dacă ea nu a avut parte de același „tratament”, Oana nu a părut deloc geloasă, ba la un moment dat a schițat un zâmbet lung.

Pavlu a devenit cunoscut pe scară largă  după colaborările cu Mihai Bendeac din show-urile de comedie, dar și după ce l-a jucat pe „Văru” într-o reclamă de mare succes. De-a lungul timpului a avut roluri în mai multe proiecții de mare succes, una dintre ele fiind și serialul „Vlad” difuzat de PRO TV, unde a jucat alături de Monica Bârlădeanu.

De altfel, alături de Monica a și realizat o campania și un pictorial foto pentru un cunoscut brand care produce și telefoane mobile. Prin prisma meseriei sale, Pavlu este înconjurat de femei frumoase, lucru care pare că nu o deranjează deloc pe mama copiilor lui.

Rolul pentru care îl știe toată lumea este cel al taximetristului Relu, cel care ducea o viață dublă în serialul Umbre, prins mereu între familie și lumea interopă.