Evenimentul ZileiMondenBlitz newsVIDEO EXCLUSIV/ La 22 de ani, milionarul Sebastian Dobrincu conduce un Lamborghini unic în România, dar nu știe unde e portbagajul!.

VIDEO EXCLUSIV/ La 22 de ani, milionarul Sebastian Dobrincu conduce un Lamborghini unic în România, dar nu știe unde e portbagajul!.

VIDEO
La 22 de ani, Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Cel puțin așa titrau ziarele în 2019, când toată lumea vorbea de puștiul în vârstă de 19 ani care era inclus în lista celor mai bogați 30 de europeni sub 30 de ani de către revista Forbes. Pe când de bogat, pe atât de modest, Sebastian adoptă atitudinea americanilor, care nu încearcă să iasă în evidență prin lucrurile pe care le deține.

Imaginea lui Sebastian Dobrincu este sinonimă cu succesul în IT. Reîntors în România pe perioada restricțiilor, milionarul din Silicon Valley se plimbă pe străzile din București cu un Lamborghinii al cărui preț pornește de la 350.000 de euro. La bordul autoturismul l-au întâlnit și fotoreporterii EVZ. Tânărul gonea prin oraș pentru a ajunge mai repede la un supermarket. În magazin, tânărul era mai atent la telefonul mobil decât la ce avea de cumpărat însă, după ce a dat câteva ture în gol prin supermarket a reușit să pună în coș produsele dorite. Preocupat se pare de un regim alimentar sănătos, Dobrincu și-a luat cele mai multe alimente de la raioanele cu produse bio, fiind preocupat de ingredientele scrise pe ambalaje.

A încurcat portbagajul mașinii

Deoarece conduce acest bolid de scurt timp, Dobrincu nu s-a obișnuit deocamdată cu dotările lui. Astfel că, în momentul în care a terminat de făcut cumpărăturile și s-a întors la mașină, preț de câteva minute nu a știu unde este portbagajul. Mai întâi s-a dus spre spatele mașinii, ca după câțiva pași să-și dea seama că portbagajul se află în față, în locul în care cele mai multe mașini au motorul.

A atras toate privirile

Tânărul, care reprezintă un model de ambiție și perseverență pentru generația lui, vrea să stea cât mai mult timp în România unde vrea să facă muzică, dar și să inspire alți tineri să-și urmeze visurile. Până când cei mici îi vor urma exemplul poate va mai trece un pic de timp, însă cert este că întorc capetele atunci când trece cu mașina pe stradă. Atât copiii, cât și adulții se opresc fie să-i admire Lamborghini-ul, fie să-l fotografieze sau să-l filmeze din toate unghiurile, ceea ce s-a și întâmplat la ieșirea din supermarket. Ce-i drept, cei pasionați de autoturisme au de ce să întoarcă capetele. Sebastian conduce un model unic în România, pe care l-a comandat încă de anul trecut, și este una dintre cele mai rapide mașini de producție din lume, unește cele mai noi inovații tehnologice, scaune și caroseria fiind confecționate din fibră de carbon.

„Nici nu puteam visa la așa ceva acum câțiva ani. Vine la pachet cu multe sacrificii și riscuri, dar ambiția și munca fac diferența în viață. E o jucărie și un reminder că tu controlezi cât de imposibile sunt unele dorințe”,a spus Sebastian imediat ce și-a cumpărat autoturismul.

 


Accesează: