VIDEO EXCLUSIV/ Ilinca Vandici mergea în fiecare vacanță de vară în tabăra de la Năvodari

VIDEO EXCLUSIV/ Ilinca Vandici mergea în fiecare vacanță de vară în tabăra de la Năvodari

Cu câteva zile înainte ca școlarii să intre în vacanța mare am întrebat vedetele autohtone cum așteptau ele această perioadă și cum își petreceau cele trei luni de vară fără studii.

Originară din Oradea, pentru Ilinca Vandici era o adevărată realizare să poată ajunge în fiecare an la mare. Chiar dacă acum își permite financiar să se bronzeze pe vreo insulă exotică, în copilărie luxul suprem era considerat taberele de la Năvodari, acolo unde povestește că a avut parte de cele mai frumoase vacanțe de vară.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Hai să zic una dintre tabere pe care le-am făcut cu școala. Undeva în Năvodari că unde se mergea pe vremea respectivă. Am stat la cămin cu toți colegii. Era o semidiscotecă acolo în fiecare seară și a fost una dintre cele mai frumoase vacanțe de vară”, a povestit Vandici pentru EVZ. Deși se întâmpla ca mulți copii să se reîntoarcă din vacanțe cu „musafiri” nepoftiți, Ilinca ne-a mărturisit că nu s-a reîntors din taberă plină de păduchi. „Din tabără n-am venit niciodată cu păduchi, dar de la bunica mea da. Tot așa dintr-o vacanță de vară m-am întors acasă cu niște musafiri nepoftiți, dar atât. Din alte vacanțe nu mi s-a întâmplat”, ne-a mai declarat amuzată prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”.

Video: Răzvan Vălcăneanțu