Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Dana Nălbaru, mișcare îndrăzneață. A ”atacat” economiile familiei și renunță la viața de familistă convinsă

VIDEO. Dana Nălbaru, mișcare îndrăzneață. A ”atacat” economiile familiei și renunță la viața de familistă convinsă

În ultimii ani, Dana Nălbaru s-a dedicat mai mult creșterii celor trei copii pe care îi are cu Dragoș Bucur, lăsându-și propriile pasiuni și visuri pe locuri secunde. După ce copiii au mai crescut, Dana a renunțat la muzică și la cărțile cu povești și se dedică unui proiect căruia i se dedică trup și suflet. S-a lansat în lumea afacerilor.

Chiar dacă este o perioadă în care cei din industria Horeca au cel mai mult de suferit, Dana Nălbaru și-a luat inima în dinți și a investit o parte din economiile familiei într-un restaurant din zona Floreasca.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

„Pandemia a îngreunat un pic lucrurile, dar am reușit! De aproape un an lucrez împreună cu asociatul meu la un concept nou în România într-o locație din Floreasca. Suntem aproape de finalul lansării noilor produse și preparate care vor putea fi găsite în locația noastră”, a scris soția lui Dragoș Bucur pe pagina ei de Instagram.

Cu câteva zile înainte de lansare oficială, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Dana în compania asociatului ei. Nălbaru a venit la locație împreună cu fiica ei cea Sofia și cu o sumedenie de vopseluri și pensule. Atât ea, cât și Sofia sunt pasionate de fotografie și pictură, așa că era inevitabil să nu se implice și în decorarea localului.

Îi place să se implice în tot ce înseamnă decorațiuni și aranjamente

Atrasă de tot ce înseamnă frumos, dar mai ales mizând și pe simțul estetic al fiicei sale, Dana Nălbaru a vrut să se ocupe personal de vopsirea cuburilor din fața restaurantului, laitmotivul poveștii din spatele restaurantului. Spunem asta deoarece majoritatea dulciurilor și unele preparate din meniu sunt în formă de cuburi.

„Cred că lucrul manual este o lume fascinată prin însăși libertatea cu care îți poți lăsa imaginația să zboare, după care, aduni ce-ai visat și cu „mâinile tale dai culoare” visului. Dincolo de asta, îți poți exprima personalitatea astfel decât prin cuvinte, și atunci când găsești oameni care să înțeleagă ce ai vrut să le spui și cine ești, dezlegi mistere cu ușurință”, povestea acum ceva vreme Dana Nălbaru.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: