Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au scos copiii la restaurant. Cât de mari au crescut India și Kadri

VIDEO/ Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au scos copiii la restaurant. Cât de mari au crescut India și Kadri

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au împreună o familie frumoasă. De când în viața lor a venit și India Roxana, fetița pe care au adoptat-o în urmă cu patru ani, cei doi au ales să nu mai apară așa des la TV sau la evenimente publice, preferând să-și trăiască fericirea departe de ochii curioșilor. Și chiar formează o familie fericită.

O demonstrează și cele mai recente fotografii cu Dragoș Bucur și Dana Nălbaru împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor. Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei patru: Dragoș, Dana, India Roxana și Kadri, în momentul în care au ieșit dintr-un restaurant din zona Floreasca.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Îmbrăcați lejer, deloc în același stil cu majoritatea care frecventează restaurantele din acea zonă, familia Bucur ieșea din peisaj. Ce-i drept, niciodată nu i-a interesat să fie în rând în ceilalți, ci au preferat să facă doar ceea ce le place și le aduce confortul pe care îl doresc.

Sofia a lipsit din peisaj

Sofia, fiica cea mare a soților Bucur, acum în vârstă de 16 ani, nu a fost prezentă la ieșirea cu părinții. Dana și Dragoș se numără printre acei părinți care și-au lăsat copiii să aibă propriile alegeri, încă de când aveau vârste mici, ținând cont de dorințele lor. Asta dacă nu le-ar pune viața în periocol sau nu le-ar dăuna în vreun fel mai târziu în viață. Astfel că, ajunsă la perioada adolescenței, Sofia primește „biletul” de a nu ieși mereu în oraș cu frații mai mici, ci de a merge cu gașca ei de prieteni, iar Dragoș și Dana se bucură în continuare de prezența celor mai mici din familie.

India Roxana a venit în familie acum aproape patru ani, iar acum pare că s-a integrat perfect. Chiar dacă atunci când Sofia nu este în preajma, ea își ia rolul de soră mai mare, Kadri nu pare genul de puști care să asculte prea mult de surorile sale. Așa cum se vede și din fotografii, se pare că puștiul este răsfățatul familiei. La ieșirea din restaurantul unde cel mai probabil au mers să mănânce, băiețelul în vârstă de 6 ani, nu s-a lăsat până când unul dintre părinți nu i-a desfăcut și un pachet de biscuți cu cremă. Dacă Dragoș mărturisește că el este cel mai maleabil atunci când vine vorba de relația cu copiii lui, Dana știe cum să-i ia pentru ca cei mici să nu se răsfețe prea tare. „Pot să fiu autoritar. Cu pedepsele recunosc că e mai greu, dar nu poți să lași copilul complet de capul lui. Riști să te trezești la un moment dat că a luat-o pe un drum care-i face rău și nici nu-și dă seama de asta. Ca o părere, că iar mă apuc să dau sfaturi și nu e bine, eu cred că există o cheie în relația părinte-copil, iar aceea este timpul petrecut cu copilul. Dacă stai mai mult cu copilul, înveți cum reacționează, el învață cum reacționezi, înveți ce nevoi are și uite așa poți să faci lucruri fără să-i spui neapărat „NU” sau să îi dai două palme, cum încă se practică la noi în țară. Nu stai cu el, nu ai de unde să știi ce nevoi are”, a declarat pentru Libertatea Dragoș Bucur.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: