Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Plăcerile vinovate ale lui Alin Petrache când soția lui nu este prin preajmă. Nu se poate abține!

VIDEO/ Plăcerile vinovate ale lui Alin Petrache când soția lui nu este prin preajmă. Nu se poate abține!

Președintele Federației Române de Rubgy, Alin Petrache, este un bărbat puternic, impunător, însă are două mari slăbiciuni: familia și produsele de patiserie. Fostul sportiv de performanță pare că dă iama în carbohidrați atunci când soția lui, designerul Maria Marinescu nu este prin preajmă ca să-l tempereze și să fie atentă la alimentația lui.

Fost jucător de rugby, Alin Petrache a avut grijă, atunci când era în activitate, la alimentație, încercând să urmeze un program strict. După ce s-a lăsat de sportul de performanță se pare că a renunțat și la regimul alimentar. Așa se explică cum soțul Mariei Marinescu nu se poate abține atunci când trece pe lângă vreo patiserie și simte mirosul de preparate calde

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/16

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Alin Petrache alături de doi prieteni pe terasa unei cafenele din București. Cât timp au așteptat ca ospătarul să le aducă ceva de băut, Alin s-a înfruptat cu niște produse de patiserie. Pentru că luase destul de multe sortimente, președintele FR de Rugby i-a servit și pe prietenii săi. Se pare că Petrache este un client fidel al cafenelei respective căci, în alte situații, angajații nu ar fi lăsat ca unul dintre clienți să vină cu mâncarea la pachet și să o servească la ei pe terasă.

Alin a putut „să-și facă de cap” pentru că soția lui nu era de față. Chiar dacă ea nu a ținut niciodată vreo dietă, Maria a arătat impecabil chiar și în timpul și după cele două sarcini, mereu a avut grijă la alimentația familiei sale. Cu 5 copii în casă : fetele lui Alin din prima căsnicie, băiatul Mariei din căsnicia cu Frank Collin și fiul pe care îl au împreună, Alin și Maria acordă o atenție deosebită produselor alimentare pe care le cumpără și au grijă ca alimentația lor să fie una sănătoasă.

Maria Marinescu este dragostea vieții lui

Atât Maria Marinescu, cât și Alin Petrache au mărturisit în repetate rânduri că sunt suflete pereche și că destinul a vrut ca ei doi să se întâlnească. În timp de omul de afaceri recunoaște că Maria este femeia vieții lui, femeia care îl împlinește, designerul s-a lăsat imediat convinsă de Petrache și la o lună de la prima lor întâlnire a acceptat să-i devină soție. La scurt timp au mers împreună la Starea Civilă, totul desfășurându-se într-un cadru intim la care a participat doar familia.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: