După ce, la o terasă din centrul Capitalei, i-a răspicat „Bă, ia stai dracu tu acasă, mai bine”, omul de afaceri a avut grijă să nu se mai confrunte cu aceeași situație.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Așa că, zilele trecute, când abia se putea respira din cauza caniculei, omul de afaceri a decis să se răcorească la o piscină selectă din zona de Nord a Capitalei. Singur, fără compania Laurei, l-au întâlnit fotorepoterii EVZ. Deoarece era într-un loc public, în momentul în care a primit un telefon important, Boureanu a decis să iasă în parcare pentru a putea vorbi liniștit, fără ca cineva să-i audă întâmplător conversația. Abia după ce a închis telefonul mobil, s-a reîntors la șezlong, acolo unde îl aștepta un prieten.

Arată impecabil la aproape 50 de ani

Născut și crescut în Africa, chiar în capitala Zambiei, la Lusaka, Boureanu este dependent de soare și bronz. Nu de puține ori a fost fotografiat pe plajă sau chiar în parc, unde și-a dat tricoul jos și s-a întins la soare. La cei aproape 50 de ani, omul de afaceri arată impecabil, asta și datorită faptului că face constant sport și de ceva vreme practică yoga, lucru care îl ajută să se mențină în formă.