Victor Ponta: ”Mama, te rog vino încoace, ca să spui că nu candidezi!”

Victor Ponta: ”Mama, te rog vino încoace, ca să spui că nu candidezi!”

Premierul Victor Ponta a sugerat astăzi, în cadrul unei întâlniri cu Organizația de Femei a PSD, că nu discută despre o eventuală candidatură la președinție decât după alegerile europarlamentare, când va fi aleasă persoana dorită de români.

Manifestarea, la care au participat câteva mii de femei social-democrate, a avut loc la Sala Palatului, unde au fost prezente atât soția, cât și mama premierului Ponta. ”Mama, te rog vino încoace, ca să spui că nu candidezi!”, a spus Victor Ponta pe scena Sălii Palatului, citat de stiripesurse.ro. ”Mama m-a certat! Parcă e ziua ta, așa te laudă Rovana. Eu am crescut într-o familie în care femeile aveau majoritate absolută. Mă mai revoltam eu împotriva deciziilor, dar până la urmă faceam cum au decis ele”, a adăugat Ponta. Președintele PC, Daniel Constantin, le-a îndemnat pe femeile prezente să îl convingă pe premier să candideze la Președinție. "Vă doresc să-l convingeți dumneavoastră pe Victor Ponta să candideze la presedițtie", a spus Constantin. Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, europarlamentarul Corina Crețu s-a arătat convinsă că Victor Ponta ar putea câștiga prezidențialele ”chiar din primul tur”. "În noul context politic, PSD va trebui să aibă un candidat la prezidenţiale şi sunt convinsă că este o temă care îi preocupă pe foarte mulţi membri ai partidului. Aşa cum arată sondajele, Victor Ponta pare şi sunt convinsă că este un candidat care poate câştiga alegerile prezidenţiale chiar din primul tur. Nu cred că este foarte uşor, dar nici imposibil să câştige alegerile din primul tur.

Din acest punct de vedere, sunt foarte mulţi membri de partid care îl îndeamnă şi îi cer preşedintelui nostru de partid şi premierului să candideze. Nu s-a luat încă o decizie, sunt şi alte variante, dar sunt convinsă că după europarlamentare ne vom desemna candidatul la preşedinţie. Victor Ponta este omul cotat cu cele mai multe şanse pe care le are pentru a prelua preşedinţia", a spus Corina Creţu CITIȚI ȘI:

  • Vicepreședinte PSD: Victor Ponta poate CÂȘTIGA alegerile prezidențiale din PRIMUL TUR

Ne puteți urmări și pe Google News