"Vă rog să vă descărcaţi, (…) să folosiţi şi, mai ales, să criticaţi aplicaţia, că, în general, aşa este în România: cineva face şi ceilalţi critică. Din partea dumneavoastră aştept critica, a presei la fel, ca să îmbunătăţim aplicaţia, dar cred că dacă trăim în secolul al XXI-lea trebuie să o avem", a spus prim-ministrul, în debutul şedinţei de Guvern, arătând că SGG a realizat pentru prima dată o aplicaţie pentru smartphone pentru site-ul Guvernului.

El şi-a exprimat speranţa că această aplicaţie va fi utilă celor care vor să obţină informaţii despre activitatea Guvernului şi deciziile luate.

"La mine funcţionează, sper că şi la alţii şi, cu siguranţă, poate fi îmbunătăţită, dar bine că am făcut-o şi ideea de 'open government' pe care am lansat-o de câţiva ani, împreună cu câţiva colegi, se pare că prinde contur şi în toate clasamentele mondiale Guvernul României şi activitatea guvernamentală a progresat foarte mult. Dacă putem să mergem şi spre structurile deconcentrate şi birocraţia din alte zone cu atât mai bine", a arătat premierul.