Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Îi trimit președintelui DEMISIA în 1 decembrie 2016
Victor Ponta: Îi trimit președintelui DEMISIA în 1 decembrie 2016

Victor Ponta: Îi trimit președintelui DEMISIA în 1 decembrie 2016

Premierul Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că își va înainta demisia președintelui Klaus Iohannis în 1 decembrie 2016.

Reacția premierului vine după ce președintele Klaus Iohannis a declarat luni seara că își menține părerea în ceea ce privește demisia premierului Victor Ponta, demisie pe care i-a cerut-o în data de 5 iunie, în contextul în care acesta este urmărit penal, relatează B1 TV.

 Preşedintele a fost întrebat de un jurnalist dacă îşi menţine declaraţia din 5 iunie, când îi cerea demisia premierului Victor Ponta, şi cum este relaţia cu acesta în prezent.

”Mă aştept să se întâmple la un moment dat (demisia premierului – n.r.). Nu mi-am schimbat părerea, dar există un dialog, mai instituţional, mai rar, dar am discutat chestiunile importante”, a afirmat şeful statului în conferinţa de presă susţinută azi la Palatul Cotroceni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.