Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Becali: „Nu cred că pot să-l suspende pe Adrian”
Victor Becali: „Nu cred că pot să-l suspende pe Adrian”

Victor Becali: „Nu cred că pot să-l suspende pe Adrian”

Victor Becali dezminte varianta că Mutu va sta pe tuşă până în vara anului viitor.

Adrian Mutu continuă să aibă probleme mari la Fiorentina. După ce şefii grupării toscane i-au interzis românului să mai participe la antrenamentele conduse de sârbul Sinişa Mihajlovici, atacantul ar putea sta pe tuşă pe toată perioada contractului pe care îl mai are cu gruparea "viola", care va expira abia în vara anului 2012.

Într-o declaraţie acordată cotidianului italian "Gazzetta dello Sport", Sinişa Mihajlovici, antrenorul echipei Fiorentina, a precizat că nu mai există nicio cale de conciliere cu Mutu. "Poate să fie şi cel mai bun jucător din lume, cu un asemenea comportament nu îl vreau, nu mai am nevoie de el", a spus antrenorul sârb.

Agentul spune că trebuie să primească doar o amendă

Totodată, jurnaliştii din Peninsulă au lansat ideea că şefii grupării "viola" vor cere ca fotbalistul român să fie suspendat pe toată perioada contractului său cu echipa din Florenţa, adică până în vara anului viitor.

De alt fel, această posibilitate a fost avansată zilele trecute de Eugenio Giani, preşedintele consiliului Regional din Florenţa al Comitetului Olimpic Italian (CONI), care a spus: "Dacă ar fi după mine, nu i-aş mai permite lui Mutu să joace până la finalul contractului său cu Fiorentina".

Victor Becali, impresarul lui Adrian Mutu, nu crede însă că această măsură va putea fi pusă în practică. "Nu cred că şefii Fiorentinei pot să-l suspende pe Adrian până la finalul contractului. Poate că or avea ei de gând asta, dar le trebuie şi un motiv întemeiat. Pentru ce a făcut, adică faptul că a plecat de la antrenament, se prevede o amendă, dar în niciun caz o astfel de măsură", a declarat Victor Becali, ieri, pentru EVZ.

"Cu Galata sunt doar poveşti"

Presa din Turcia continuă să susţină că Adrian Mutu va ajunge sub comanda lui Gică Hagi, la Galatasaray Istanbul. Site-ul turkspor.net a scris că "Briliantul a semnat prin fax contractul cu gruparea Cim Bom Bom şi că în această săptămână se va prezenta la antrenamentele echipei din Istanbul.

Sursa citată a mai menţionat că atacantul român ar urma să încaseze un milion de euro în primul sezon petrecut la echipa antrenată de "Rege" şi câte două milioane de euro în următorii doi ani. Impresarul Victor Becali a negat însă vehement această informaţie.

"Toate versiunile astea cu Galata sunt doar poveşti. Adrian Mutu nu a semnat nimic, nici cu Galatasaray, şi nici cu o altă echipă. Sperăm, totuşi, ca până la sfârşitul lunii să rezolvăm situaţia lui. Sunt mai multe echipe care îl doresc pe Mutu, până şi în Brazilia există interes pentru el, dar în acest moment nu este absolut nimic sigur. Să vedem cum vom reuşi să rezolvăm problema cu şefii Fiorentinei. Ei se menţin în continuare pe poziţii şi nu vor sub nicio formă să-l cedeze pe Adi la o altă echipă din Italia", ne-a spus Victor Becali, agentul "Briliantului".

Fără Mutu, Fiorentina a câştigat ieri, cu scorul de 3-2, partida susţinută pe teren propriu cu Brescia, contând pentru etapa a 19-a din campionatul italian.

"Sunt multe echipe care îl doresc pe Mutu, până şi în Brazilia există interes pentru el, dar în acest moment nu e nimic sigur.",
VICTOR BECALI, impresarul lui Adrian Mutu

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: