Victima lui Trancă, viitoare vedetă la Hollywood

Victima lui Trancă, viitoare vedetă la Hollywood

Andreea Mocanu a intrat în lumea modei şi a filmului, ea fiind una dintre actriţele de pe platourile din filmare din Bulgaria pentru producţia "300: Battle of Artemisium".

Pentru o bună bucată de vreme, despre Andreea Mocanu, tânăra care, acum cinci ani îl acuza pe medicul Răzvan Trancă că ar fi violat-o şi că ar fi încercat să o omoare aruncând-o de la balconul etajului 6, nu s-a mai ştiut nimic.

Cu toate acestea, Andreea, care acum are 23 de ani, pare să-şi fi revenit în urma şocului pe care l-a suferit atunci: s-a făcut brunetă, a "lucrat" puţin şi la aspectul fizic şi e mai sexy ca oricând.

De altfel, victima medicului Trancă a reuşit să treacă, recent, de un casting, urmând să joace rolul unei preotese extrem de sexy din Grecia Antică, în mega-producţia hollywoodiană "300: Battle of Artemisium", alături de alte câteva modele din România şi Bulgaria, ţara unde au şi avut loc filmările. Andreea s-a înfruptat în Bulgaria dintr-un sandviş şi o sticlă de whisky

Ne puteți urmări și pe Google News

"Andreea e fată foarte mişto, e modestă, dar nu vrea să vorbească despre Trancă. Am întrebat-o şi a început să plângă, abia am reuşit să o liniştim. În schimb, toată lumea o apreciază, e foarte frumoasă şi e cuminte. E îndrăgostită lulea, numai despre el vorbeşte, vor să se căsătorească şi vrea să facă cât de curând şi un copil. Până atunci însă, Andreea îşi împarte timpul între iubit şi pitonul pe care îl are. Spune despre şarpele care, zice ea, măsoară vreo 2 metri, că e un prieten din partea căruia nu se teme că va încerca să o trişeze", ne-a spus una dintre tinerele care au fost la filmări alături de brunetă. Alături de alte modele şi actriţe, Andreea s-a distrat de minune în Bulgaria, la filmări Hrăneşte pitonul cu şoricei vii

Mai mult, ne-a dezvăluit prietena Andreei, când nu e alături de iubitul ei, victima lui Trancă îşi petrece timpul cu pitonul: "Ne-a povestit cum îl hrăneşte, că îi dă câte un şoricel viu să mănânce şi că abia reuşeşte să-şi ferească pisica să nu fie mâncată de piton. Ea e singura care e acceptată de şarpe, îl răsfaţă, se joacă cu el, doarme cu el…". <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dHyx9VtrWJg?rel=0" frameborder="0" <link allowfullscreen></iframe> Trancă, 4 ani cu suspendare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, anul trecut, pe medicul Răzvan Trancă la patru ani cu suspendare şi la plata a 50.000 de lei daune morale către Andreea Mocanu şi 10.000 de lei cheltuieli judiciare.

În 2007, Trancă a fost acuzat de viol şi tentativă de omor de către Andreea Mocanu, pe atunci pacienta lui în vârstă de 17 ani, care a căzut de la etajul 6 al blocului unde locuia medicul. Imediat după izbucnirea scandalului, Colegiul Medicilor din România i-a interzis doctorului exercitarea profesiei medicale pe o perioadă de un an, începând cu luna noiembrie a anului 2007.