Asta pentru că patronul lor, Marian Iancu, nu s-a decis încă asupra tehnicianului care va conduce vicecampioana în Liga Campionilor. Cel mai probabil, noul antrenor al Timişoarei va fi Jacky Mathijsen, care a pregătit în ultimele două sezoane formaţia FC Bruges.

Se pare că varianta aducerii pe Bega a lui Dorinel Munteanu a picat. „Avem câţiva antrenori pe listă. Noul tehnician va fi anunţat săptămâna viitoare. Echipa va efectua primele zile de pregătire fără antrenorul principal şi poate pleca în cantonament fără el, dacă nu vom găsi omul potrivit”, a declarat Iancu pentru NewsIn.
 
În vârstă de 45 de ani, Mathijsen a mai pregătit echipele St. Trond şi Charleroi, iar în 2007 a ajuns la FC Bruges: a ocupat locul trei în ambele ediţii de campionat.

O altă noutate la Timişoara este achiziţionarea lui Alexandru Bourceanu de la Oţelul Galaţi. Finanţatorul bănăţenilor a plătit pentru mijlocaş suma de 700.000 de euro plus TVA. Bourceanu nu va putea să joace în meciuri oficiale pentru noua sa grupare, fiindcă Timişoara are interdicţie la transferuri.

Timişoara va face un cantonament în Ungaria (1-10 iulie) şi Austria (12-22 iulie), unde va întâlni echipe precum FC Koln, Eintracht Frankfurt, Napoli şi Palermo.