VIAŢĂ DE STAR: Nu mai vrea pe copertă

VIAŢĂ DE STAR: Nu mai vrea pe copertă

Megan Fox, starul din seria „Transformers”, spune că s-a plictisit să fie sex-simbol 24 de ore din 24 şi să apară pe coperţile revistelor.

Megan Fox este dovada vie că nu numai blondele deţin secretul seducţiei. „Cea mai sexy femeie”, în 2008, după votul cititorilor revistei „FHM”, locul 18 în clasamentul revistei „Maxim” al celor mai „Hot” celebrităţi în 2008 sunt numai câteva succese din palmaresul starului din „Transformers”.

Ca şi când roboţii uriaşi angrenaţi în lupta dintre bine şi rău nu ar fi destul, producătorii ne-au mai oferit un motiv în plus pentru a urmări „Tansformers: Revenge of the Fallen” (filmul care rulează şi în cinematografele din România): Megan Fox, în pantaloni minusculi de blugi.

Cui îi este frică de Angelina Jolie

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi a fost filmul care a transformat-o într-un star internaţional, actriţa s-a plictisit de rolul din „Transformers”. „Nu poţi fi un sex-simbol 24 de ore din 24. Vreau doar să muncesc, să fac alegerile potrivite şi să mă dezvolt ca actriţă. Nu-mi doresc să apar pe coperţile tuturor revistelor. Vreau să le arăt oamenilor că pot fi şi altceva”, s-a confesat Megan revistei „Empire”.

Megan nu se mulţumeşte cu puţin şi aspiră la statutul lui Marilyn Monroe, cu care are un tatuaj pe braţul drept. „Mi-am făcut tatuajul gândindu-mă că va trebui să-l port toată viaţa. Vă daţi seama că sunt un mare fan al lui Marilyn”, şi-a motivat Megan alegerea.

Comparată adesea cu Angelina Jolie, frumoasa brunetă nu este deloc încântată de colega ei de breaslă.

„Nu m-am întâlnit până acum cu Angelina şi chiar mi-e frică de ea. Este o persoană foarte puternică şi pun pariu că m-ar mânca de vie”, s-a confesat starul din „Transformers”.

Strămoşi irlandezi şi cherokee

Noua divă a Hollywoodului a „moştenit” tot ceea ce a fost mai seducător din trăsăturile strămoşilor ei irlandezi, francezi şi indieni cherokee.

Potrivit imdb.com, actriţa a luat lecţii de actorie încă de la cinci ani, însă nu şi-a ignorat atuurile fizice, pe care natura i le-a dăruit cu atâta generozitate. La 13 ani, s-a mutat din plictisitorul oraş natal Tennessee în însoritul Florida, unde a debutat ca model.

Frumuseţea i-a fost răsplătită cu numeroase premii şi a culminat cu un rol, în primul ei film, „Holiday in the Sun” (2001), alături de Mary-Kate Olsen şi Ashley Olsen. Succesul avea să vină abia în 2007, după ce a fost distribuită în seria „Transformers”, în rolul seducătoarei Mikaela Banes.